Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer energiezuinige label A++++ 4-kamer tussenwoning !

Deze recent gebouwde en nul-op-de-meter woning staat in een rij van woningen met allemaal hetzelfde formaat, maar toch elk een eigen karakter door het gevarieerde kleur -en materiaalgebruik. De woning ligt net buiten de stad, op de splitsing van de wijken Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp en maakt deel uit van een ambitieus nieuwbouwproject waarin duurzaamheid troef is!

=>Tevens een ideale woning voor starters onder de 35, want die starten met een besparing van 2% overdrachtsbelasting!<=

Lichte, zeer verzorgde entree
Bij binnenkomst ziet u meteen hoe nieuw de woning nog is. De hal is prettig licht en zeer verzorgd. Onder uw voeten ligt een fraaie PVC-vloer die u zult terugzien door de hele woning. Die vloer is niet alleen voorzien van LTV (lage temperatuur vloerverwarming), maar heeft bovendien een koelfunctie in de warmere maanden.

Zonnige woonkamer, moderne open keuken
Als u doorloopt, komt u in de woonkamer. De achterzijde is bijna volledig van glas, waardoor u optimaal van het zonlicht profiteert en meteen contact heeft met buiten. Openslaande deuren nodigen uit om meteen even een blik te werpen in de tuin.

Draait u zich om, dan ziet u hoe de ruimte als vanzelfsprekend overloopt in de moderne keuken. Die bevat aan de linkerzijde een grote kastenwand, voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur. In contrast met de houtlook kasten ziet u lichtgekleurde betonlook kasten aan de onderzijde en de rechterkant van de keuken. Fraai afgewerkt keramiek werkblad en een geïntegreerde inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging maken het stijlvolle plaatje compleet.

Boven de spoelbak zorgt een groot raam voor veel licht; bovendien nodigt het open karakter aan de voorzijde van de woning uit om regelmatig naar buiten te kijken.

Drie fijne slaapkamers en een moderne badkamer
De houten trap leidt u naar de eerste verdieping. Hier beschikt u over drie fijne kamers die naar wens zijn in te richten. De grootste kamer ligt aan de achterzijde en beslaat de hele breedte van de woning. Kamer twee vindt u aan de voorzijde; deze kamer heeft een leuke bonus in de vorm van openslaande deuren en een Frans balkon. De derde kamer is ook aan de voorzijde gelegen en dient als een fijne thuiswerkplek.

Op de overloop vindt u tevens de opstelplaats van de wasmachine, WTW-unit en omvormer.

De badkamer is aangenaam ruim; uitgevoerd in een mooie combinatie van witte horizontale wandtegels en grote, antracietkleurige vloertegels. U beschikt hier over een inloopdouche, een basic wastafel met spiegel, een hoge, houtkleurige handdoekenkast en een tweede zwevend toilet.

Fraai aangelegde tuin
Terug op de begane grond laten we u graag de tuin zien. Die is duidelijk met veel aandacht aangelegd en onderhouden. Opvallend is dat het stenen terras niet direct tegen de gevel aan ligt, maar iets verder en te bereiken via twee grote stapstenen. Dicht tegen het huis aan zijn het de planten waarvan u kunt genieten. De tuin wordt omsloten door houten schuttingen; aan de achterkant is een berging (met achterom) voor uw fietsen en tuingereedschap.

Ook aan de voorkant beschikt u nog over een sfeervolle tuin, met een terras(je) op het zonnige zuiden. Parkeren kunt u voor de woning of (de eerste 3 uur gratis) op het terrein van ’t Hofbad. Per 1 november 2023 geldt voor deze wijk betaald parkeren, waarvoor een bewoners- en bezoekersvergunning aan te vragen is.

Heerlijk centraal gelegen
Deze woning is gelegen in de Vlinderbuurt, behorend tot de wijk Ypenburg. De bereikbaarheid is in elk opzicht goed. Diverse scholen en kinderopvang zijn allemaal nabij en datzelfde geldt voor sport- en speelplekken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A13, A4 en A12; het treinstation en diverse tramstations zijn op loopafstand van uw woning. Het Gezondheidscentrum De Reef ligt vlakbij.

De diverse winkelcentra in Nootdorp, Ypenburg en Leidschenveen zijn op een paar minuten fietsen te bereiken. Deze wijk heeft een groot zwembad voor de deur en om de hoek een gloednieuwe bioscoop. Wilt u nog meer variatie, dan kunt u terecht in Delft, de Mall of the Netherlands en niet te vergeten de binnenstad van Den Haag, waar u binnen 25 minuten naartoe fietst. Uiteraard ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ook voor ontspannen in de natuur is er volop gelegenheid, bijvoorbeeld in De Delftse Hout, het Bieslandse Bos, de Dobbeplas of natuurlijk de populaire Nieuwe Driemanspolder. Op loopafstand vindt u bovendien drie waterpartijen: de Tedingerbroekplas, de Plas van Reef en Plas Boswijk, allemaal gelegen in het groen.

Samengevat:
• Recent gebouwde (2019) duurzame tussenwoning met drie slaapkamers
• Woonoppervlak woning: 83 m², inhoud 291 m³, gemeten volgens NEN2580
• Perceel 103 m²
• Erfpacht 407,24 per half jaar (ca. 70 euro per maand)
• Afkoopsom grondwarmtepomp en 18 zonnepanelen € 114,83 per maand incl. onderhoudscontract
• Teruggave energiekosten € 860,- contractjaar 2023!
• Lichte, verzorgde entree met een zwevend toilet
• Zonnige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
• Moderne open keuken, voorzien van een keramiek werkblad, veel bergruimte en diverse
Siemens inbouwapparatuur
• Drie frisse slaapkamers, voorzien van fraaie PVC-vloeren; één slaapkamer heeft openslaande deuren naar een Frans balkon
• Moderne, ruime badkamer met inloopdouche, basic wastafel met spiegel, hoge handdoekenkast en een tweede zwevend toilet
• A++++ energielabel met garantie m.b.t. de levercapaciteit van de (18) zonnepanelen die op het dak liggen d.m.v. energiebundel
• Woningborg Garantie
• Betreft betaald parkeren: bewoners- en bezoekersvergunningen aan te vragen
• Centraal gelegen nabij vele faciliteiten en openbaar vervoer
• Opgang naar uitvalswegen richting A4/A12/A13 in enkele autominuten
• Volop gelegenheid in de omgeving om te fietsen, te varen en te wandelen
• Oplevering in overleg

Is uw interesse gewekt in deze zéér duurzame starterswoning?
Wacht niet te lang en bel onze verkopende makelaar voor het maken van een afspraak.

De informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De algemene verkoopvoorwaarden staan vermeld op onze website, wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar. Heeft u vragen over dit object of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.

Interesse in dit huis? Bel ons voor het maken van een afspraak of schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 83.2
Inhoud woonhuis 291
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 12.83
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 104
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.85
Tuin breedte 4.5
Oppervlakte woonkamer 9.59
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 83.2
Inhoud woonhuis 291
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 12.83
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 104
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.85
Tuin breedte 4.5
Oppervlakte woonkamer 9.59
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarscentrum