Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraaie twee-onder-een-kap woning met 3/4 slaapkamers, twee badkamers en een garage.

Wederom komt Makelaarscentrum Leidschenveen weer met een bijzonder mooie woning op de markt.
Deze fraai ontworpen twee-onder-een-kapwoning is gelegen in een rustige woonomgeving, aan de rand van de Nieuwe Driemanspolder en kijkt vrij uit over een speelveldje. U geniet hier van onder meer drie ruime slaapkamers (voorheen vier), twee badkamers, tal van technische snufjes, een diepe achtertuin én een garage.

Zonnige woonkamer met open haard, grote woonkeuken
Vanaf de straat is uw oog ongetwijfeld gevallen op de mooie voortuin. Met veel liefde aangelegd; een gevoel van welkom nog voordat u de woning binnenloopt!
De ruime, lichte hal is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer – voorzien van vloerverwarming – die doorloopt over de gehele begane grond. De volgende deur leidt u naar de woonkamer. De grote raampartij aan de voorkant loopt door tot aan de vloer, waardoor u een optimale verbinding met buiten ervaart. Tegenover de knusse zithoek is de open haard die zowel zorgt voor gezelligheid als een besparing op energiekosten.

Aan de andere kant vindt u de moderne woonkeuken. Grote werkbladen zorgen hier voor een zee aan werkruimte, terwijl de ruimte erboven mooi openblijft. In de laden aan de onderzijde is volop bergruimte. Tegenover het aanrecht is een grote koel-/vriescombinatie ingebouwd, daarnaast vindt u de combimagnetron en de oven. Voor snel warm water is er een close-in boiler geïnstalleerd, ideaal!

De eethoek kijkt uit over de tuin die u zo binnenloopt door de dubbele openslaande deuren.
Twee ruime slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping
Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier beschikt u over twee zeer ruime en lichte slaapkamers. De eerste ligt aan de voorzijde en is voorzien van een grote inbouwkast en een zonnig balkon. De tweede slaapkamer kijkt uit op de achtertuin en beschikt ook over een grote inbouwkast. Mocht u behoefte hebben aan een extra slaapkamer, dan is deze kamer eenvoudig te splitsen!
Net als de overloop zijn de slaapkamers voorzien van nette laminaatvloeren.
Op dezelfde verdieping vindt u maar liefst twee badkamers. De eerste is uitgevoerd in lichtgrijs en wit tinten en voorzien van een dubbele wastafel, verlichte spiegel, praktische kast in houtlook en een ligbad-/douchecombinatie. Badkamer twee is ook lichtgrijs van kleur en beschikt over een zeer ruime inloopdouche met rainshower, dubbele wastafel en een zwevend toilet.

Derde slaapkamer, wasruimte én ruime werkplek met grote dakkapel op de tweede verdieping
De volgende trap brengt u naar de tweede verdieping waar u de derde slaapkamer aantreft. Ook dit is een fijn lichte ruimte. Als u de vlizotrap laat zakken, kunt u bovendien de vliering bereiken waar u de beschikking heeft over extra bergruimte.
Op dezelfde verdieping is een grote dakkapel gerealiseerd – voorzien van elektrisch rolluik en inbouwspots– met een zeer ruime en lichte werkplek voor het raam mét uitzicht over de polder! Daartegenover bevinden zich de cv-ketel, ventilatie unit en de witgoedopstelling.

Technische extra’s
Deze woning beschikt over diverse technische extra’s. Allereerst een alarm- en een camerasysteem dat u kunt bedienen met de afstandsbediening of met de app op uw smartphone. De rookmelders zijn verbonden met hetzelfde alarmsysteem. Tot slot: ook de thermostaat (Tado) kunt u zowel handmatig instellen als via uw smartphone.

Fraai aangelegde achtertuin op het noordoosten
Tijd om de buitenruimte te bekijken. De tuin aan de voorzijde heeft u al bewonderd, maar de diepe achtertuin is ook zeer de moeite waard. Fraai aangelegd met een groot schaduwrijk terras aan de gevelzijde én eentje in de zon, brede borders met vaste planten en boompjes en een gazon. De tuin wordt omzoomd door hagen en een houten schutting.
Naast de woning vindt u de garage, die is voorzien van een elektrische kanteldeur (met Hörmann afstandsbediening). De platte daken (garage en woning) zijn voorzien van een duurzame oase van Sedum. Op de oprit heeft u nog eens een ruime parkeerplaats.

Centraal en toch rustig gelegen
Deze woning ligt aan de rand van Leidschenveen, in de groene, ruim opgezette woonwijk De Vissen. Scholen (waaronder de British school) en kinderopvang vindt u op een paar minuten fietsafstand, voor het winkelcentrum Leidschenveen geldt hetzelfde. De omgeving biedt veel speel- en sportmogelijkheden voor verschillende leeftijdsgroepen én de golfbaan BurgGolf Westerpark. Het openbaar vervoer (metro/tram) is dichtbij en de uitvalswegen A4 en A12 liggen op een paar autominuten.

Bent u nog geen natuurliefhebber, dan wordt u het wel! Het toegangsbruggetje van de Nieuwe Driemanspolder ligt op slechts 500 meter afstand en vandaaruit kunt u uren blijven wandelen. Bijvoorbeeld naar Westerpark in Zoetermeer, of de Drie Molens in Leidschendam.

Samengevat:
• Ruime twee-onder-een-kapwoning in rustige straat, met vrij uitzicht aan de voorzijde
• Woonoppervlak 157,6 m², inhoud 580 m³ gemeten volgens NEN2580
• Perceelgrootte 258 m²
• Volledig eigendom
• Ruime hal met toilet
• Woonkamer met sfeervolle open haard
• Tegelvloer met vloerverwarming op de gehele begane grond
• Zeer goed geïsoleerde woning – Energielabel A
• Moderne keuken met veel werk- en bergruimte, voorzien van diverse inbouwapparatuur
• Eerste verdieping met twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en eentje met balkon
• Badkamer 1: dubbele wastafel met verlichte spiegel, ligbad/douche; badkamer 2: grote inloopdouche met rainshower en zwevend toilet
• Tweede verdieping met derde slaapkamer en vlizotrap naar de vliering; werkhoek met grote dakkapel; ruimte voor cv-ketel en witgoedopstelling
• Diepe, fraai aangelegde achtertuin met groene borders, grasstrook en twee terrassen
• Grote garage en ruime oprit
• Centraal gelegen nabij alle faciliteiten en openbaar vervoer
• Opgang naar diverse uitvalswegen A4/A12/A13 in een paar minuten rijden
• Oplevering in overleg

Is uw interesse gewekt?
Wacht niet te lang en bel Makelaarscentrum Leidschenveen voor het maken van een afspraak.

De informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De algemene verkoopvoorwaarden staan vermeld op onze website, wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar. Heeft u vragen over dit object of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.

Interesse in dit huis? Bel ons voor het maken van een afspraak of schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 157.6
Inhoud woonhuis 579
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 102
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 258
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 157.6
Inhoud woonhuis 579
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 102
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 258
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarscentrum