Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Werkelijk perfect onderhouden, speels vormgegeven eengezinswoning, gelegen op een rustige locatie in het centrum van Waddinxveen. Dit woonhuis is op hoog niveau afgewerkt waarbij in 2021 heel veel vernieuwingen zijn gedaan. De woning is gebouwd in 1997 en daarmee volledig geïsoleerd, energielabel B. Je zult verrast zijn door de royale begane grond verdieping, waarbij woonkamer en keuken samen maar liefst 40m² vloeroppervlak biedt. Het totale woonoppervlak van deze woning bedraagt circa 120m². Je beschikt over 4 ruime slaapkamers, nieuwe keuken en een moderne badkamer met douche en bad. Door de ligging in een rustige buurt met goede speelmogelijkheden voor de kinderen is dit een heerlijke gezinswoning.

Bijzonderheden:
In 2021 is de woning geheel gemoderniseerd. Daarbij zijn onder meer de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Alle schilderwerk binnen en buitenzijde.
Nieuwe, drempelloos gelegde pvc vloeren op alle verdiepingen en nieuwe trapbekleding.
CV-combiketel en mechanische ventilatie box vernieuwd en ventilatiekanalen gereinigd.
Keuken vernieuwd.
Alle plafonds en diverse wanden gestuukt.
Extra groep voor wasmachine/droger.
Dakbedekking van platte dak, dakkapel en berging vernieuwd.
Achtertuin opnieuw aangelegd en daarbij riolering vervangen.
Nieuw elektrisch bediend zonnescherm aan achtergevel.
Daarnaast een veelheid aan kleinere vernieuwingen die maken dat het huis in nieuwstaat verkeert, zoals deurbeslag van badkamer en toilet, nieuwe tochtstrips langs de ramen, gereviseerde ventilatieroosters, nieuwe horren, et cetera.
De woning is vanuit de bouw volledig geïsoleerd en daarbij voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
Geheel voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen.
Energielabel B.


Je komt de woning binnen in een L-vormige hal. Hier bevindt zich links de toiletruimte en de meterkast (8 groepen). Ook de trapopgang naar de eerste verdieping is hier in de hal aanwezig. Het toilet beschikt over een vrij hangend closet en fontein en is geheel betegeld. Vanuit de hal kun je doorlopen naar de woonkamer. Deze woonkamer is heerlijk ruim en bevindt zich aan de achterzijde. Een schuifpui geeft toegang tot de tuin. In een hoek van de woonkamer bevindt zich een trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken aan de voorzijde. De keuken heeft een rechte opstelling aan twee zijden. Deze moderne keuken is uitgevoerd met greeploze hoogglans trekladen en deuren, een kunststof werkblad en is voorzien van diverse apparatuur. Zo beschik je over een 4-pits inductiekookplaat met afzuigschouw, koel-/vriescombi (type no-frost, dus tussentijds ontdooien niet meer nodig), vaatwasser en combi-oven. Er is in de keuken een deur waarmee je rechtstreeks naar de voortuin kunt.

Op deze verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en hier bevindt zich ook de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft als leuke eigenschap een deur met Frans balkon en hier is een handbediende screen aanwezig. De beide slaapkamers aan de achterzijde zijn uitgevoerd met een dakkapel. Bij deze dakkapel zijn elektrisch bediende screens aanwezig. De badkamer is geheel modern betegeld en uitgevoerd met groot formaat witte en antracietkleurige tegels. Je beschikt over een inloopdouche met glazen douchewand, ligbad, vrij hangend closet, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast met verlichting. Tevens is er een handdoekradiator aanwezig.

De tweede woonlaag wordt gekenmerkt door een gedeelte plat dak en een deel schuin dak. Door de vorm van deze verdieping is een grote praktische slaapkamer aanwezig met bijna 15,00m² oppervlak. In het schuin aflopende deel is achter 2 deuren volop bergruimte beschikbaar. De voorzolder is ruim van opzet. Lichtinval heb je hier vanaf twee zijden. De wasmachine- en drogeraansluiting en opstelplaats voor CV en mechanische ventilatie zijn mooi weggewerkt in kastruimte. Onder het Velux venster op de voorzolder bevindt zich achter deurtjes nog meer opbergruimte. In het plafond van voorzolder en slaapkamer zijn op diverse plaatsen inbouwspots aangebracht.

De achtertuin ligt op het oosten en is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd. De gehele tuin is voorzien van grijze siertegels. Aan de achterzijde staat een solide schutting met tuindeur. De beide erfgrenzen met de buren zijn begroeid met Hedera voor een groene ‘touch’. Aan de achtergevel van het huis is een elektrisch bediend zonnescherm met grijs doek gemonteerd. Er is ook een buitenkraan en buitenlamp aanwezig. Achterin de tuin staat een stenen berging, welke is voorzien van elektra. De tuin biedt veel privacy en heeft een achterom.
De voortuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd door het gebruik van grijze sierbestrating.

Ligging:
De woning ligt in een rustige buurt in het centrum van Waddinxveen. De horeca boulevard aan de Nesse is op loopafstand en ook het nieuwe winkelcentrum Gouweplein is lopend prima bereikbaar. De woning ligt aan een rustig woonerf. Er is voldoende openbare parkeerruimte voor en naast de woning. Op de plek van het vroegere gemeentehuis verrijst een nieuw appartementencomplex. Het betreft een kindvriendelijke buurt met een leuk speeltuintje op korte afstand.

Afmetingen:
Woonkamer 6.35 x 5,48m (34,00m²)
Keuken 2,64 x 2,66m ( 7,00m²)
Slaapkamer 1 4,60 x 2,90m (13,00m²)
Slaapkamer 2 3,86 x 2,82m (11,00m²)
Slaapkamer 3 3,51 x 2,46m ( 8,00m²)
Badkamer 3,09 x 2,20m ( 6,80m²)
Slaapkamer 4 4,61 x 3,23m (14,90m²)
Berging 2,27 x 2,20m ( 5,00m²)
Achtertuin 6,90 x 5,50m (38,00m²)

Aanvaarding: in overleg, indicatie eind november 2024

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 407
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
Tuin opp 37.95
Tuin voor Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 119
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 407
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
Tuin opp 37.95
Tuin voor Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 119
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen