Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verkoop gestart!

Alle woningen in Rozenbuurt zijn gasloos en hebben label A++++

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, half vrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren.

Aanbod
Het plan zal in vier fases worden aangeboden, het eerste aanbod zal bestaan uit 47 grondgebonden koopwoningen en 20 kavels om zelf uw woondroom te realiseren.

Locatie
Rozenbuurt verrijst op een 10 hectare groot terrein dat ligt op de hoek van de Dorpsstraat en de Oostergouw in Zwaag. Centraal binnen de bebouwde kom van het dorp, omringd door veel groen en grenzend aan park en sportvelden. Een prima stek voor een nieuwe wijk.

Bouwnummer 29 - type Finess

Ben je op zoek naar een lekker compacte woning met voldoende ruimte voor jou alleen of met je partner? Dan zijn de rug-aan-rugwoningen in Rozenbuurt echt iets voor jou. Met een leuke tuin op het westen en voldoende ruimte om lekker te kunnen leven. Je perceel is ca. 72 m2 groot en de woonoppervlakte bedraagt ca. 86 m2.

De 10 woningen van type Finess geven jouw wooncarrière een heerlijke doorstart. De woonkamer op de begane grond grenst aan een kleine beschutte tuin met voldoende privacy. Aan de straatzijde bevindt zich de open keuken met ruimte voor een grote eettafel.

Op de eerste verdieping vind je de compleet uitgevoerde badkamer met fraai tegelwerk, een zwevend toilet, een douche en een wastafelcombinatie. Ook is op deze verdieping een grote slaapkamer met dakkapel. De tweede kamer op deze verdieping richt je in zoals jij dat wilt. Via een vaste trap kom je op de bergzolder. Naast de woningen bevinden zich de bergingen van elk ca. 5 m2.

In het project worden meer woningen van het type Finess gerealiseerd, voor het overzicht hebben wij 1 woning van dit type aangemeld.
Ga voor het volledige overzicht en informatie naar de projectwebsite.

Aan de impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Kleurencombinaties onder voorbehoud wijzigingen.
Afhankelijk van de positie van het bouwnummer kan de omgeving afwijken ten opzichte van de getoonde impressie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 322

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 322

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn