Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruim perceel van 1010m2, mogen wij u presenteren deze voormalige tuinderswoning uit 1917 opgetrokken in Jugendstil. De woning is genaamd Beau Regard (mooi uitzicht), wat uiteraard voor zich spreekt. Vergeleken met andere tuinderswoningen uit die tijd, is dit huis groter (177m2) en rijker uitgevoerd. Ook de grote schuur aan de achterzijde bevestigd dat het een grote tuinder is geweest. Het onderhoudsniveau is goed te noemen. U zult tijdens een bezichtiging ervaren dat hier met zeer veel liefde gewoond is en zeer goed voor de woning is gezorgd. De woning beschikt over een ruime schuur, met 258 m2 gebruiksoppervlakte.

De ligging is zeer centraal aan de lintbebouwing van Zwaag, in de dichte nabijheid van uitvalswegen en nabij het gezellige dorpscentrum van Zwaag met supermarkt, sportfaciliteiten en diverse scholen.

Begane grond:
Wat is dat binnen komen zeg! U ervaart bij binnenkomst goed dat deze woning rijk is uitgevoerd. De aftimmering rondom de kozijnen alsmede in de trapopgang is zeer fraai te noemen. Via de entree bereikt u de hal met meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot de woonkamer alsmede de keuken.

De sfeervolle woonkamer heeft een prachtige vissengraat vloer met subtiele zwarte bies. Een erker aan de voorzijde van de woning zorgt ervoor dat het een lichte woonruimte betreft. Naast een aangename warmte creëert de gashaard in de woonkamer extra sfeermomenten. De woonkamer is ingedeeld met meerdere zithoeken en is voorzien van een fraaie kastenwand. Vanuit de woonkamer is de extra kamer te bereiken, welke gebruikt kan worden als slaapkamer/speelkamer/kantoorruimte/hobbyruimte.

De keuken is in 2021 geplaatst en beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, 5-pits inductie kookplaat, Quooker kraan, combi-stoomoven en oven, koelkast/vriezer en hoek carrousel.

Vanuit de keuken bereikt u de serre met openslaande deuren naar de tuin. Een heerlijke plek om de dag af te sluiten in het avondzonnetje. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de bijkeuken en veranda van 38 m2. Een ruime veranda, welke middels de verandaschermen zeer goed af te sluiten is en waar u in de ochtend heerlijk van de zon kunt genieten.

De bijkeuken heeft een mooie moderne inbouwkast, hier treft u ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De woning beschikt over twee badkamers, waarvan er één vanuit de bijkeuken te bereiken is. Ook heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de schuur.

1e verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten en de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een airconditioning die is weggewerkt in het plafond. Deze kamer beschikt ook over een kleine inloopkast welke nu als kledingkast gebruikt wordt.

De tweede badkamer van het huis, is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een ligbad met douche, hangend closet en wastafelmeubel.

Bergzolder:
Vanuit de overloop is de bergzolder te bereiken.

Tuin en schuur:
De schuur welke vanuit de bijkeuken te bereiken is, beschikt over maar liefst 258 m2 gebruiksoppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. De tweede verdieping van de schuur is met een vaste trap te bereiken. Vanuit de serre bereikt u de tuin met de dubbele deuren. Naast de schuur liggen meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein, welke via het toegangspad aan de zijkant van de woning te bereiken zijn. Ook is er de mogelijkheid om op eigen terrein een eigen oprit te creëren indien dit de voorkeur heeft.

Wat verder nog fijn is om te weten:
- Het betreft een gemeentelijk monument met prachtige authentieke details. Denkt u hierbij aan gemetselde hanenkammen/bogen, een tegeltableau bij de voordeur met handgebakken tegeltjes, het handsnijwerk in de trapleuningen, bovenlichten en openslaande deuren tussen de keuken en woonkamer met gefigureerd glas en fraaie aftimmering rondom de binnen kozijnen.
- De aanbouw met plat dak links achter, de moderne aanbouw rechtsachter en de verbouwde achterliggende schuur maken geen deel uit van het beschermde gemeentelijke monument.
- De woning beschikt over een alarmsysteem op sensor, op zowel de beneden als de boven verdieping.
- De tuin beschikt over een beregeningsinstallatie.
- De gevel van deze woning is in 2022 gereinigd en opnieuw gevoegd met een prachtige snijvoeg.
- Het schilderwerk is goed bijgehouden, afgelopen jaren is er elk jaar een deel van de woning geschilderd.
- De boog aan de voorzijde van de woning is deze zomer nog door de huidige eigenaren vernieuwd.
- Aan de rechterzijde van de woning is een pad, welke u kunt gebruiken om de schuur te bereiken en ook privé parkeerplaatsen van de woning zijn hier beschikbaar. Het pad aan de zijkant wordt door personeel van de achterliggende winkel gebruikt, deze wordt niet gebruikt voor aan- of afvoer van goederen.
- Op eigen terrein is voldoende ruimte om een eigen toegangs-pad te creëren indien dit de voorkeur heeft.

Wordt u na het zien van de foto’s, net zo enthousiast over dit huis als dat wij zijn? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Dit kan via Funda, via onze website of door telefonisch of per email contact op te nemen met Optima Makelaardij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 1662
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1010
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 1662
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1010
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Optima Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..