Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle “De Tippe” (MMWT) realiseert in De Tippe (onderdeel van de wijk Stadshagen in Zwolle) een nieuwbouwproject met 18 zelfstandige woningen. De 10 koopwoningen betreffen hoekwoningen, tussenwoningen, appartementen en torenwoningen van ca 60 tot ca 100 m2 en in de prijsklasse tussen ca 275.000 euro en ca 450.000 euro v.o.n. Er zijn woningen van 1 tot 3 woonlagen en met 3 tot 5 kamers (1 tot 3 slaapkamers). De oppervlakten van de afzonderlijke kamers staan nog niet vast.
Milieuvriendelijk wonen en leven, in sociale samenhang, staan centraal in dit CPO-project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Terwijl je in je eigen woning alle privacy hebt, zijn er ook veel gemeenschappelijke onderdelen waar we samen voor zorgen, bijvoorbeeld een grote gezamenlijke fietsenstalling, een grote gemeenschappelijke tuin van ca 2300 m2 en een gemeenschappelijke ruimte. De grondgebonden woningen hebben daarnaast ook een (kleine) privé-tuin met westelijke, noordelijke of oostelijke oriëntatie.
We streven naar betaalbare, energiezuinige, milieuvriendelijke hout-constructiebouw; damp-open en passieve woningen. De platte daken krijgen een groene verkoelende (sedum-) vegetatie en zonnepanelen.
De Tippe wordt een bijzondere buurt in Stadshagen, grenzend aan de wijk Westenholte in Zwolle. Met veel ruimte om te wonen, werken en te recreëren, een thuis voor jong en oud en waar je woont met aandacht voor je buren. De ligging is optimaal voor reizigers met het Openbaar Vervoer. Station Zwolle Stadshagen ligt op loopafstand en met de trein ben je binnen 5 minuten op station Zwolle. Bovendien ligt De Tippe op een kwartiertje fietsen van de binnenstad. Het bijzondere natuurgebied de Vreugderijkerwaard langs de IJssel is ook slechts 10 minuten fietsen. Het gezellige centrum van Kampen ligt op 10 treinminuten afstand. Voor watersportliefhebbers ligt op een kwartier fietsen aan het Zwarte Water de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging en in Stadshagen zelf vind je een breed aanbod van sportmogelijkheden. Door het groene karakter van ons project en de nabijheid van goede OV-mogelijkheden is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
Bij het realiseren van het MMWT-project is er veel vrijheid voor eigen invulling, via de gezamenlijke actieve input van de toekomstige bewoners. MMWT gaat bestaan uit 10 koopwoningen en 8 sociale huurwoningen. Voor de huurwoningen is woningcorporatie Openbaar Belang onze partner.
De woningen worden in 2024 gebouwd. De indeling van de woningen en de inrichting zullen zoveel mogelijk naar de wensen van de bewoners worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor de gemeenschappelijke tuin. Toekomstige bewoners worden actief betrokken bij de ontwikkeling en het beheer van gebouwen en buitenruimten.
De grote gemeenschappelijke tuin delen we met de bewoners van de Groeneburenhof, een vergelijkbare CPO-groep die op hetzelfde plot 15 appartementen realiseert voor 50-plussers.
Er zijn nog enkele woningen te koop. Zo zijn er bijvoorbeeld nog 2 starterswoningen van 60 m2 beschikbaar als 3-laagse torenwoning aan het water en twee 70m2 grondgebonden 2-laagse tussenwoningen aan het water. We zoeken mensen die zich hierbij thuis voelen, zich hier actief voor willen inzetten en onze buren willen worden. Spreekt dit jou ook aan, en wil je een van onze buren worden, neem vooral contact met ons op.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 190

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 190

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste woningen in Zwolle