Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droomt u van het hebben van een vakantiewoning in Nederland? Dan is deze recreatiewoning in Limburg wellicht iets voor u! Dit 6-persoonshuis (type 6C2) is gelegen op eigen grond, is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het is gelegen op een prachtig vakantiepark en nabij de natuur. Ideaal voor vakanties in eigen land of als beleggingsobject!

BEZICHTIGINGEN WORDEN GEPLAND OP ZATERDAG!

LIGGING EN OMGEVING
Dit leuke vakantiehuis is gelegen op Vakantiepark Landgoed Aerwinkel (onderdeel van Landal GreenParks). Het park is keurig netjes aangelegd en wordt goed onderhouden. Er is een restaurant, bowling, binnen- en buitenzwembad aanwezig. Daarnaast zijn er ook verschillende speeltuintjes en is er een visvijver. Het park is gelegen in een groene omgeving met veel natuur en bossen. Vanuit het park zijn er een groot aantal wandel- en fietsroutes te volgen. Een echte toegevoegde waarde voor de natuurliefhebber! Het dorp Posterholt ligt op 5 minuten van het park, hier vindt u: een PLUS supermarkt, diverse horecagelegenheden, kledingwinkels en een drogisterij. In de directe nabijheid van het park zijn ook andere omliggende dorpen goed en vlot te bereiken. Liever naar de stad? Dat kan! Roermond ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het vakantiepark! Een uitstapje naar Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden, de grens met Duitsland ligt op 5 minuten rijden.

INDELING

Begane grond
Hal/entree met meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, badkamer I v.v. ligbad met douche en wastafelmeubel, slaapkamer I (tweepersoons) en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is heerlijk licht door de vele ramen die er aanwezig zijn. In de woonkamer is een nieuwe houtkachel geplaatst (2022) waardoor u het huis heerlijk warm kunt stoken. De open keuken is v.v. onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen, vaatwasser, combi-oven en koelkast. De eethoek staat in open verbinding met het kook- en woongedeelte. Ook is er in de woonkamer een schuifpui aanwezig via welke het terras en de tuin te bereiken zijn.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een afsluitbare eigenaarskast. Badkamer II is voorzien van een douche, wandcloset en wastafel, ook is in deze ruimte een Velux-dakraam aanwezig.

Het huis ligt op een ruim perceel en heeft een zonnige achtertuin met veel privacy. Bij de woning is het mogelijk en toegestaan om één auto te parkeren. Ook is er een eigen berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhouden vakantiehuis gelegen op een prachtig vakantiepark;
- Zowel voor eigen gebruik als voor verhuur (beleggingsobject) geschikt;
- Gelegen nabij de natuur én stedelijk gebied.

Komt u graag een keer naar dit leuke vakantiehuis kijken? Maak dan een afspraak via Claudia Makelaardij! Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats op zaterdag.

ARTIKELEN WELKE ONDER ANDERE ZULLEN WORDEN VERMELD IN DE KOOPOVEREENKOMST ZIJN:

Mandeligheid
1. Alle gemeenschappelijke zaken in gemeld bungalowpark, waarvan deze bungalow deel uitmaakt, zullen tot gemeenschappelijk nut worden bestemd van alle in het bungalowpark aanwezige, aan te leggen en te bebouwen kavels.
2. De koper verklaart dat hij een kopie van de akte van mandeligheid heeft ontvangen, met de inhoud daarvan bekend is en alle daarin opgenomen verplichtingen uitdrukkelijk aanvaardt.
3. De aanleg, het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van de mandelige (gemeenschappelijke) zaken, waarvan het verkochte deel uitmaakt, is nader geregeld in de statuten van de Vereniging Landgoed Aerwinkel. Koper verklaart omtrent deze statuten dat hij een exemplaar hiervan heeft ontvangen, met de inhoud ervan bekend is en alle uit de statuten voortvloeiende verplichtingen uitdrukkelijk aanvaardt.

Beheerovereenkomst, verhuursamenwerkingsovereenkomst en verhuurbemiddelingsovereenkomst
Koper aanvaard de bungalow in de feitelijke staat, waarin het zich ten tijde van het sluiten van de koopovereenkomst bevond, geheel ontruimd, behoudens de eventueel mee verkochte roerende zaken en behoudens de lopende beheerovereenkomst, verhuursamenwerkingsovereenkomst en verhuurbemiddelingsovereenkomst Bungalowpark Landgoed Aerwinkel.

Verhuureisen Landal Landgoed Aerwinkel
Koper is op de hoogte van de renovatieplannen met betrekking tot de Labelingseisen tweeduizend achttien (2018) van het verkochte op Landal Landgoed Aerwinkel en de reeds uitgevoerde werkzaamheden. De woning is door verkoper gestandaardiseerd op basis van de vernieuwde verhuureisen. Er heeft nog geen volledige renovatie plaatsgevonden. Aanvullende werkzaamheden ten behoeve van een volledige renovatie komen voor rekening van koper. De recreatiewoning wordt verkocht in de huidige staat.

Vereniging van Eigenaren
Koper wordt van rechtswege lid van de te Posterholt gevestigde vereniging “Vereniging Landgoed Aerwinkel”. De koper meldt zich aan als lid van de vereniging en verplicht zich lid daarvan te blijven, zolang zij de hoedanigheid van eigenaar van het verkochte bezit, onder de verplichting tot nakoming van alle uit bedoeld lidmaatschap voortvloeiende verplichtingen.

Bestemmingsplan
Koper dient het verkochte overeenkomstig de bestemming (Recreatie) te gebruiken, hetwelk onder andere met zich meebrengt dat permanente bewoning van het verkochte niet is toegestaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 292
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 589
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 292
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 589
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Claudia Makelaardij

Aangeboden door:

Claudia Makelaardij