Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ga naar onze website, en plan direct een afspraak in de agenda van onze makelaar!

WELKOM THUIS IN HET GROENE HART VAN HET ROERDAL

Stel je voor: een plek waar het stadse leven en de rust van de natuur samenkomen. Een thuis waar je kids alle ruimte hebben om op te groeien, waar je zelf ademt in de luxe van hedendaags comfort. Dit pareltje, gelegen op een steenworp afstand van de dorpskern, biedt een uniek uitzicht over het betoverende Roerdal. Met een energiezuinige toekomst in het vooruitzicht, vier royale slaapkamers en een woonkeuken die je hart sneller doet kloppen, is dit de droomwoning voor gezinnen die verlangen naar meer ruimte en rust.

DE HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

UNIEKE LIGGING: Een zeldzame kans om te wonen met de dorpskern binnen handbereik en een achtertuin die uitkijkt over het adembenemende Roerdal.
DUURZAAM EN GASLOOS: Energielabel A is slechts het begin; verwarmen en koken doe je hier zonder gas, klaar voor een groene toekomst.
RUIMTE IN OVERVLOED: Met vier slaapkamers is er altijd een plekje te vinden voor iedereen in het gezin.
WOONKEUKEN MET UITZICHT: De prachtige woonkeuken aan de achterzijde is jouw canvas voor culinaire creaties, met uitzicht op het groene dal.
INSTAPKLAAR WONEN: Pak je spullen maar vast in, want hier hoef je niet te klussen. Je kunt direct beginnen met genieten.
EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar comfort en stijl hand in hand gaan. De ruime hal verwelkomt je met open armen en leidt je naar de leefruimtes waar het daglicht speels binnenvalt door de grote ramen. De woonkamer, met zijn strakke afwerking en warme uitstraling, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige familiebijeenkomsten.

De woonkeuken is het kloppende hart van het huis. Hier, met het uitzicht op de zuidelijk gelegen tuin, proef je de ochtendzon op je gezicht terwijl je geniet van een vers kopje koffie. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle ruimte om te experimenteren met nieuwe recepten.

Boven vind je de slaapkamers, elk met een eigen karakter, maar allemaal even ruim en licht. De master bedroom is een oase van rust, waar je je even kunt terugtrekken uit de drukte van alledag. De overige slaapkamers bieden genoeg ruimte voor de kinderen om te studeren, spelen en dromen.

De badkamer is een toonbeeld van moderne elegantie, met een inloopdouche, wastafel en een designradiator. Hier begin je je dag fris en eindig je hem ontspannen.

De tuin is een verlengstuk van het huis, met een perfecte ligging voor maximale zonuren. Het is een plek waar je in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht, een barbecue met vrienden of gewoon een moment van rust met een goed boek.

EEN DUURZAME KEUZE VOOR DE TOEKOMST

Dit huis is niet alleen een thuis, maar ook een slimme investering in de toekomst. Met energielabel A ben je verzekerd van lage stookkosten en draag je bij aan een beter milieu. Gasloos wonen betekent vooruitlopen op de toekomst en genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 1750
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 1750
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond