Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig nieuw chalet te koop nabij krekengebied, Ouwerkerk

Prijs: € 89.995,--
Camping: de Kreekoever
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: niet toegestaan
Kavel: 99
Merk-Type: Arcabo Kust M deluxe
Afmetingen: 10.00 x 3.70 meter
Oppervlakte kavel: 150 m2
Huurindicatie kavel: € 2.064,-- 
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: niet inbegrepen

Het chalet is van het merk Arcabo en heeft twee slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en de andere met 2 aparte bedden. De badkamer heeft een wastafel, een ruime douchecabine en een toilet. De moderne keuken heeft een inbouwkoelkast, een vierpits gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasmachine en voldoende kastruimte om je spulletjes in op te bergen. De woonkamer is lekker ruim en kun je inrichten naar eigen stijl en wensen…een heerlijke hoekbank om lekker te luieren, een robuuste eetkamertafel met fijne stoelen en misschien een fauteuil met voetenbank om lekker een boek te lezen? Het terras is aangelegd met plek voor een tuinhuis. De tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je zelf plaatsen of op maat bestellen. 

--------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag