Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet te koop nabij prachtig natuurgebied, Schouwen-Duiveland

Prijs: € 129.750,--
Camping: camping ‘t Sluitgat
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: heel jaar geopend
Commerciële verhuur: beperkt toegestaan
Kavel: 49
Oppervlakte kavel: 180 m2
Huurindicatie kavel: € 2.311,--
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Zeeuwse Chalets - Strand
Afmetingen:  10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2

---------------------

Op camping ‘t Sluitgat in het mooie Ouwerkerk is op kavel 49 een nieuw chalet geplaatst. Er is een heerlijke tuin aangelegd met groen en een mooi terras aangelegd. Het chalet heeft een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en inbouw koelkast. Er zijn twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin. Het meubelpakket is ter overname, maar je eigen interieur uitkiezen is natuurlijk ook mogelijk.

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur 2024 bedraagt € 2.311,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels  aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag