Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KLEIN HITLAND 299: RECREËREN IN OPTIMA FORMA!
| luxe afwerking | levensloopbestendig | grote tuin op het zuiden | uitzicht op natuur |


HET CHALET
De luxe ingerichte en bijzonder ruime recreatiewoning is voorzien van 2 prima bemeten slaapkamers, een fijne woonkamer met open keuken en een badkamer met ruime inloopdouche en een tweede toilet. De smaakvolle inrichting, de geboden luxe en de riante plafondhoogte dragen bij aan de fijne sfeer die het geheel uitstraalt; iedereen voelt zich hier binnen een mum van tijd thuis! Het chalet is volledig voorzien van een laminaatvloer in neutrale kleurstelling en op 2 ramen na zijn alle raampartijen voorzien van elektrisch bedienbare zonwering.

Het chalet is daarnaast volledig drempelvrij en levensloopbestendig ingericht; alle vertrekken zijn berekend op rolstoelgebruik. De deurposten zijn er extra breed en er zijn geen onnodige muren geplaatst. Het chalet voelt daardoor nergens ‘hokkerig’ of krap en het levert nog een zéér groot pluspunt op: wie hier komt kan hier ongeacht de levensfase áltijd blijven genieten!


DE OMGEVING
‘Parc de IJsselhoeve’ is dé plek voor wie de rust op wil zoeken zonder daadwerkelijk afgelegen te zitten. Het park bevindt zich middenin ‘Hitland’, een natuurgebied wat aan de oostzijde geflankeerd wordt door de Hollandse IJssel, aan de westzijde door Capelle aan den IJssel en aan de noordzijde door Nieuwerkerk aan den IJssel. Als geliefd recreatiegebied biedt Hitland de natuurliefhebber volop mogelijkheden hiervan te genieten. Aan de waterkant van de vele waterpartijen, met de wind in de haren op één van de talrijke fietspaden, op de rug van een paard op het ruiterpad of ouderwets wandelend met de benenwagen: hier kom je tot rust!

Heb je juist behoefte aan drukte en reuring dan brengt de N219 je in een mum van tijd in Gouda of het grotere Rotterdam. Deze supercentrale ligging zorgt ervoor dat alles wat je maar nodig hebt voor de dagelijkse voorzieningen dichtbij is.

De faciliteiten op vakantiepark De IJsselhoeve zelf zijn de spreekwoordelijke kers op de taart: het verwarmde buitenzwembad met peutergedeelte, de heuse manege, de speeltuin en het gezellige restaurant zorgen ervoor dat je het park bijna niet meer af hoeft om wat vertier te beleven.

Of je nu komt voor rust of vermaak: het chalet aan de Klein Hitland 299 biedt je het beste van twee werelden!


BEZICHTIGEN:
Ben je benieuwd of dit chalet jouw ideale tweede thuis is? Neem dan contact op met Dé Vastgoed Experts voor het maken van een afspraak!



INDELING:

WOONKAMER
Riante living met uitzicht op de tuin en het achtergelegen natuurgebied. Een fantastisch detail is de in het oog springende doorkijk gashaard, een absolute luxe waar zowel binnen als buiten van genoten kan worden. De open ruimte biedt zowel vanuit de zithoek als vanuit de keuken toegang naar de tuin middels openslaande deuren.

KEUKEN
De in de lengte opgestelde, moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een 5-pits gasfornuis en een combimagnetron. In de meest rechtse kast bevindt zich de opstelplaats voor de cv-ketel (2021).

SLAAPKAMER 1
De eerste slaapkamer is aan de achterzijde (straatzijde) van het chalet gelegen en kent genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed.

SLAAPKAMER 2
De tweede slaapkamer is net als de ouderslaapkamer aan de achterzijde van het chalet gelegen en kent ook prima proporties. Deze ruimte is voorzien van een vaste kast. In deze vaste kast bevindt zich de meterkast.

BADKAMER
De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een badmeubel met spiegel, een tweede toilet en een designradiator.

TOILET
De in dezelfde kleurstelling als de badkamer opgetrokken toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

TUIN
Het chalet is, net als op andere percelen veelal het geval is, zover mogelijk aan de straatzijde van het perceel geplaatst. Hierdoor kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de tuin. De meer dan riante tuin is gelegen op het zonnige zuiden en biedt een magnifique uitzicht op natuurgebied Hitland. Liefhebbers van vogels kunnen hier elke dag hun hart ophalen, de fazanten lopen zelfs door de tuin heen.

De tuin is bestaat deels uit gazon en is deels bestraat. Met één druk op de knop kan de grote elektrische terrasoverkapping worden bediend, waardoor een groot deel van het terras aan de kan voorzien kan worden van schaduw. Hier kunnen vele gezellige avonden worden beleefd en met de doorkijkhaard aan is het ’s-avonds helemaal genieten geblazen!

De vrijstaande berging biedt genoeg ruimte voor het opbergen van allerhande spullen.


PARKEREN
Het chalet kent een eigen parkeerplaats aan de straatzijde.


Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Vrij uitzicht
- Deze recreatiewoning heeft geen permanente woonvergunning
- Jaarlijkse bijdrage aan het park €3255,60 (prijspeil 2024) incl. televisie, afvalstromen en internet
- Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad (seizoensgebonden)

Mocht u een hypotheek nodig hebben om de aankoop van deze vakantiewoning te kunnen financieren, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke Rabobank. Deze bank is namelijk, voor zover ons bekend de enige aanbieder van hypotheken op vakantiewoningen.


Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

de Vastgoed Experts

Aangeboden door:

de Vastgoed Experts