Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hoe mooi zou het zijn om de zee te kunnen horen in je achtertuin, bij deze woning kan dat omdat deze woning op loopafstand van het Noordzeestrand is. Deze woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan er 1 en-suite is, prachtige vloer in een warme houtkleur, wordt verwarmd door de vloerverwarming en ligt op een stuk eigen grond van 367m2 die zuid-oost gericht is.

Woonkamer
Mooie ruime en lichte woonkamer met een raampartij dat in een hoek staat met toegang tot de tuin en het terras. de vloer is in een mooie houtkleur wat door het hele huis is doorgevoerd. in de woonkamer is ook de eettafel en de open keuken te vinden.

Keuken
De open keuken is in een rechte opstelling en heeft lichte kasten met een donker blad wat mooi afsteekt. De deurtjes zijn glad wat het schoonmaken makkelijk maakt. Natuurlijk is er ook inbouw apparatuur aanwezig. Op het 4 pits gasfornuis kan je de maaltijd makkelijk maken of in de combimagnetron. De boodschappen kunnen worden bewaard in de koelkast met vriesvak en ben je klaar met eten dan maakt de vaatwasser het voor je schoon.

Slaapkamer 1
In de grootse slaapkamer is een twee persoons bed en een kledingkast. Ook hier is weer een raampartij tot op de grond. Bij deze slaapkamer is ook een eigen badkamer. Lekker zo vanuit je bed naar de badkamer of andersom.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer heeft 2 enkele boxspring bedden en een kledingkast om je persoonlijke spullen in op te bergen die je meeneemt op vakantie.

Slaapkamer 3
Ja hoor een stapelbed staat er in deze slaapkamer. Super leuk voor de kinderen.

Badkamer 1
Deze badkamer is zoals eerder gezegd en-suite met slaapkamer 1. Lekker ontspannen in bad liggen dat kan in deze badkamer want er is een ligbad geplaatst. De wastafel met het mooie meubel eronder maken het helemaal af. Het toilet is te vinden in de hal.

Badkamer 2
Liever een snelle douche omdat je net terug komt van het strand dat kan in deze badkamer. Deze badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel met meubel eronder.

Omschrijving van het park
Strandpark Duynhille is een gezellig en goed onderhouden familiepark waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. De prachtige duinen, het strand en de zee zijn binnen handbereik.
De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Strandpark Duynhille is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen mogelijkheden voor een dagje uit dé ideale bestemming. Het park voorziet in verschillende faciliteiten en voorzieningen zoals: receptie, restaurant, minishop, fietsverhuur, animatie, trampoline, tafeltennis, sport- en spelmogelijkheden, diverse speeltuinen enz. enz.

Omschrijving van de omgeving
Ouddorp ligt op de kop van Goeree en dus direct aan het Noordzeestrand. Hier is het ‘s zomers en ‘s winters volop genieten van het heldere zeewater, de prachtige duinen of een verfrissende strandwandeling. Of wat dacht u van een heerlijk drankje bij zonsondergang op het terras van een van de vele strandpaviljoens aan zee.
Wilt u liever shoppen, heerlijk uit eten, een concert bezoeken of van het uitgaansleven genieten dan zijn Goes, Zierikzee, Renesse en Burgh Haamstede zeker een aanrader. En wilt u wat verder weg, met een klein uurtje zit u in Rotterdam, Dordrecht, Middelburg of Bergen op Zoom.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 88
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 367
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 88
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 367
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl