Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Onze fijne ruime lichte vrijstaande woning in een kindvriendelijke agrarische buurt komt voor verhuur beschikbaar. De woning ligt vlakbij het bos en op fietsafstand van de basisschool. De woning wordt uitsluitend onder voorbehoud van gunning door de eigenaar verhuurd. De woning is voorzien van dubbel glas, dak-, gevel- en spouwmuur isolatie, vloerverwarming (beneden), airco, zonnepanelen en een HR-cv ketel. Het is goed mogelijk om 0 op de energierekening te hebben. Er is een ruime kindvriendelijke tuin rondom en er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Beneden zit een bijkeuken met daarin een toilet en urinoir, aangrenzend zit een ruime garage met grote zolder. Via de bijkeuken komt men in een grote lichte leefkeuken en via openslaande deuren zijn terras en tuin te bereiken. De keuken is voorzien van goede inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, koffiezetapparaat) en een inductiekookplaat. Er is veel ruimte in de keuken. Naast de keuken is een kleine kantoorruimte ingericht met 1 werkplek. De woonkamer is gezellig en licht met grote ramen en voorzien van een houten vloer. Via een ruime gang kom je in een speelkamer die ook als kantoor of slaapkamer ingericht zou kunnen worden. Er is beneden een ruime badkamer met groot ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer is een kleine ruimte waar wasmachine en droger op werkhoogte staan. In de gang is ook nog een separaat toilet.
Boven zijn 4 grote en 1 zeer grote slaapkamer, een kleine tweede badkamer en een separaat toilet. Middels een vlizotrap kan men nog naar een vliering/bergzolder.
Eventueel is er de mogelijkheid om in overleg met de eigenaar 1-3 paardenstallen, rijbak en weiland bij te huren voor privé gebruik. Vanuit de keuken is er zicht op de paardenstallen die aan de tuin grenzen. Ook hiervoor geldt dat dit uitsluitend onder voorbehoud van gunning door de eigenaar mogelijk is. Het is voor ons erg belangrijk dat de nieuwe bewoners in de buurt passen en dat alles netjes onderhouden blijft. Geen drugsgebruik en niet roken. De woning kan in overleg (deels) gemeubileerd gehuurd worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 10

Woningdetails

Woon oppervlakte 204

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 10

Woningdetails

Woon oppervlakte 204

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

De nieuwste huurwoningen in De Rips