Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi en ruim gemeubileerd woonhuis op een toplocatie in Uithoorn!

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele en sfeervolle woning voor een tijdelijk verblijf in Uithoorn, dan is dit huis aan de Thamerweg absoluut de moeite waard om te bekijken. Deze geschakelde hofjeswoning biedt alle gemakken die je nodig hebt en is ideaal voor expats, expatsgezinnen, gezinnen en stelletjes.

Laten we beginnen met de ruimte. Dit prachtige woonhuis beschikt over maar liefst 5 kamers, wat betekent dat er voldoende ruimte is voor iedereen om te wonen en te werken. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange dag werken of naar een rustige omgeving om te studeren, deze woning heeft het allemaal.

De open keuken is een waar genot voor de hobbykok. Met voldoende opbergruimte en hoogwaardige apparatuur, kun je hier de meest heerlijke gerechten bereiden. Daarnaast is er een moderne badkamer aanwezig, compleet met luxe voorzieningen, zodat je kunt genieten van een ontspannend bad of een verfrissende douche.

Bij mooi weer is het mogelijk om te genieten van de fraai aangelegde tuin. Hier kun je heerlijk buiten zitten, barbecueën met vrienden of rustig een boek lezen. De tuin biedt privacy en is een oase van rust in de bruisende stad.

Deze woning is beschikbaar voor expats of tijdelijke huurders voor een periode van minimaal 6 tot maximaal 12 maanden, met eventuele verlenging mogelijk in overleg met de eigenaar. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van alle voordelen van dit prachtige huis, zonder je zorgen te maken over lange termijn verplichtingen.

De locatie is ook ideaal. Gelegen in een rustige buurt nabij het bedrijventerrein, ben je binnen korte tijd bij diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. Daarnaast zijn er goede verbindingen naar omliggende steden, zoals Amsterdam en Haarlem, via zowel de weg als het openbaar vervoer.

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woning die aan al jouw eisen voldoet? Maak dan snel een afspraak voor een pre-booking en ontdek zelf hoe fantastisch dit huis is. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze woning verhuurd aan iemand anders!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 516
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 516
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Booking Benefits

Aangeboden door:

Booking Benefits