Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een uiterst energiezuinige woning, centraal gelegen, luxe afgewerkt? Dan is dit een woning om te bekijken!

Deze charmante en luxueuze twee-onder-een-kap woning, gebouwd in 2021, ligt op een mooie locatie net buiten Uithoorn, op korte afstand van Amstelveen.

Dit zeer comfortabele familiehuis beschikt over 165,4 m² woonoppervlakte (NEN2580 gemeten) en staat op 225 m² eigen grond. Bij de bouw is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met een luxe afwerkingsniveau. De met riet gedekte woning beschikt onder meer over een ruime en luxe woonkeuken, vier slaapkamers (meer mogelijk), twee badkamers en vloerverwarming/koeling door hele huis!

De tuin aan de voorzijde beschikt over twee parkeerplaatsen (beide met oplader), de achtertuin op het zuiden is fraai aangelegd en voorzien van een buitendouche.

De locatie is ideaal voor gezinnen met sportende kinderen. Diverse sportaccommodaties liggen op loopafstand en prima scholen op fietsafstand. De luchthaven Schiphol, het Business Centre WTC/Zuidas, VUmc bevinden zich op 20 autominuten afstand en via de tram en buslijnen bereikt u Amsterdam Centrum, maar uiteraard ook het Stadshart van Amstelveen, Schiphol, etc. Snelwegen richting Den Haag/Amsterdam/Utrecht liggen op 10 minuten afstand.

Via de fraai aangelegde voortuin met privé parkeerplaatsen heeft u toegang tot de woning. De gehele begane grond is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming én koeling. Muren van fraai stucwerk voorzien. Het is meteen duidelijk dat het een met aandacht afgewerkte woning is.

In de hal is er toegang tot de toiletruimte met Villery & Boch wandcloset en fonteintje. In de meterkast is er de beschikking over 12 groepen, tevens is er een waterontharder met drukverhoger geplaatst. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een fraaie Kvik keuken met een groot kookeiland en een zee aan bergruimte. Het beschikt over Novy inductie- en geïntegreerd afzuigsysteem, Siemens oven en combi-oven, koel-/vriescombinatie en composiet werkblad. Aan de kop van het eiland zijn twee zitplaatsen. Vanuit de zithoek aan de achterzijde is er toegang tot de op het zuiden gelegen achtertuin. De tuin is voorzien van een houten berging met zonnepanelen en een buitendouche.

In de woonkamer is nog een ruime bergkast onder trap, hier is ook de warmtepomp geplaatst.


Ook deze verdieping beschikt over een een gietvloer voorzien van vloerverwarming/-koeling. Aan de achterzijde van de woning zijn de van oorsprong twee slaapkamers bij elkaar getrokken tot een zeer ruime ouderslaapkamer. Alle ramen zijn draai-/kiepramen voorzien van Veneta verduisterings rolgordijnen. In de slaapkamer is een fraai vrijstaand bad geplaatst. Net als in de badkamers met kranen van Hotbath.

Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers. De ruime hoekslaapkamer is door de ramen aan twee zijden erg licht. Net als de hoofdslaapkamer voorzien van draa-/kiepramen met rolgordijnen. De derde slaapkamer ziet fraai uit richting het buitengebied. Deze kamer heeft een vaste kastenwand.

De ruime badkamer is mooi afgewerkt met Hotbath kranen, verwarmde spiegel, dubbele regendouche, designradiator en wandcloset/bidet.

Op de overloop is er nog beschikking over een opberg/wasruimte met kastenwand.

De ruime verdieping is ook weer fraai afgewerkt met een gietvloer en ook weer vloerverwarming en -koeling. Ideaal om het huis in de zomer koel te houden. De verdieping is nu ingericht als grote slaapkamer met vaste kastenwanden en een tweede badkamer. Met toevoeging van een dakkapel kan de verdieping nog opgesplitst worden. De tweede badkamer heeft een wastafel, wandcloset/bidet, inloopdouche en spiegel met verwarmingsfunctie.

- Eigen grond: 225 m².
- Woonoppervlak: 165,4 m².
- Energielabel A+++
- Nieuwbouw uit 2021.
- 4 slaapkamers, meer mogelijk.
- 5 zonnepanelen.
- Warmtepomp op eigen bron voor warmte en koeling.
- Eigen parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- Gelegen aan de rand van De Kwakel / Uithoorn in nieuwe villawijk.
- Op korte afstand van openbaar vervoer Amstelveen, Aalsmeer, Schiphol.
- Centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Schiphol, Den Haag.
- Voorkeur, oplevering Q4 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 165.4
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 51.2
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 225
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.05
Tuin breedte 6.36
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 165.4
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 51.2
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 225
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.05
Tuin breedte 6.36
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goedhart Makelaars & Taxateurs

De nieuwste koopwoningen in De Kwakel