Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in NieuwegeinIn dit voormalige schoolgebouw krijgen wij 2 klaslokalen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie?

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in NieuwegeinNieuwegein is een stad in de provincie Utrecht. Door de centrale ligging is Nieuwegein goed verbonden met andere steden in Nederland, met goede toegang tot snelwegen en openbaar vervoer, zoals treinen en bussen.

Het centrum van Nieuwegein is het kloppende hart van de stad, waar winkels, restaurants, culturele voorzieningen en openbare ruimtes samenkomen. Het centrum heeft in de loop der jaren een transformatie ondergaan en is nu een levendige plek. Een opvallend kenmerk van Nieuwegein is het Stadshuis, een modern gemeentehuis ontworpen door architectenbureau Kraaijvanger Urbis. Het Stadshuis is een markant gebouw in het stadscentrum en dient als administratief centrum van de gemeente.

Winkelcentrum City Plaza is het belangrijkste winkelgebied van Nieuwegein, met een diversiteit aan winkels, van grote ketens tot boetieks en speciaalzaken. City Plaza biedt ook eetgelegenheden en een bioscoop, waardoor het een populaire bestemming is voor winkelen en entertainment. Het centrale plein in het hart van het centrum is een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. Hier worden regelmatig evenementen en markten georganiseerd, waardoor het een levendige sfeer heeft.

Kortom, het centrum van Nieuwegein is een bruisende en diverse plek waar mensen samenkomen om te winkelen, te eten, te ontspannen.

Kijk je mee?


Even tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!Het Natuurkwartier, gelegen in het noorden van Nieuwegein, is een heerlijk groen recreatiegebied. Hier vind je onder andere het Natuurkwartier Park, waar je kunt wandelen, fietsen, picknicken en simpelweg van de natuur kunt genieten. Aan de andere kant van de stad bevindt zich Park Oudegein, dat bekend staat om zijn prachtige wandel- en fietspaden langs waterpartijen en groene omgevingen. Dit park is geliefd onder zowel families als sportievelingen, met speelplaatsen voor kinderen en ruimte voor allerlei activiteiten.

Verder naar het westen van Nieuwegein ligt een gebied bestaande uit moerassen, plassen en rietvelden. Dit is een belangrijk gebied voor vogels en andere dieren in het wild. Langs de wandelroutes kunnen bezoekers genieten van de natuurlijke pracht en het wildlife spotten.

Deze natuurlijke oases rondom Nieuwegein bieden een fijne afwisseling van het drukke stadsleven en zijn ideale plekken om te ontspannen, te recreëren en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.
Hoe ziet het pand eruit?Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een super ruim klaslokaal van gemiddeld 35m². Je deelt een douche en keuken met twee andere bewoners. Parkeren kan op eigen terrein. Wonen in een klaslokaal is uniek. Klaslokalen zijn vaak ruim en hebben grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Dit zorgt voor een open en lichte leefomgeving.
Met de grote ruimte van een klaslokaal kun je creatief zijn met de indeling en de ruimte aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. Je kunt verschillende zones creëren voor wonen, werken, ontspannen, en meer.
Wij weten als geen ander dat er mooie vriendschappen kunnen ontstaan wanneer je samen in een gebouw woont. Vanuit die sociale gedachte organiseren wij ook regelmatig leuke evenementen.

De ligging in NieuwegeinDeze school ligt lekker centraal en dicht bij het gezellige centrum. Binnen 5 minuten wandel je naar de bushalte waar je de bus kunt kunt pakken richting Utrecht. De supermarkt is op slechts één minuut fietsafstand, ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er voldoende drogisterijen en andere winkels in de buurt.

Wat betaal je voor dit klaslokaal in NieuwegeinJe krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 300,-. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 35

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 35

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag