Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitenkans!
Wegens gezondheidsredenen is verkoper genoodzaakt de verkoop te versnellen en heeft de vraagprijs aanzienlijk verlaagd.

Omdat deze woning ook verhuurd wordt als vakantiehuur, zijn bezichtigingen slechts beperkt mogelijk. Het is mogelijk in overleg een bezichtiging te plannen op een maandag of vrijdag tussen 11:00 en 14:00 uur

Bezichtigen is ALLEEN mogelijk met een afspraak.

Rustig gelegen luxe vakantiehuis met 3 volwaardige slaapkamers, CV, airco, pelletkachel en 2 badkamers met oa whirlpool en sauna

• In 2021 volledig nieuw gebouwd onder architectuur met 2 dubbel openslaande deuren naar de tuin
• Infrarood sauna en whirlpool
- 2 badkamers en 2 separate toiletten

• Ruime tuin
• Zeer royale overkapping incl. loungeset, buitenhaard en grote BBQ
• Plaats voor 2 auto’s op eigen terrein
• Instapklaar incl. volledige inventaris
• Bijzonder hoog rendement (>10%) te behalen (aantoonbaar verhuurpotentieel)
• Zwembad aanwezig (gerenoveerd in 2021)


Dit is met recht een buitenkansje: een luxe en royale 6 persoons recreatiewoning met 3 volwaardige slaapkamers incl. hang/legkasten, centrale verwarming en airco op een kavel van ca 250 m2. Op dit kleinschalige bospark in Doornspijk is dit een van de 2 grootste woningen. De plafonds van de slaapkamers zijn gestuukt en voorzien van inbouwspots, badkamer is met hoogwaardige materialen gebouwd. De woonkamer heeft een hoog plafond (>4m) en heeft voor de koudere dagen naast CV een sfeervolle pelletkachel. Via de 2 dubbele openslaande deuren kun je direct naar de omheinde tuin. De open keuken met veel opbergruimte is van alle gemakken voorzien en uiteraard zit er een oven/magnetron én een vaatwasser in.

Wasmachine en airco zijn aanwezig. Vanzelfsprekend is er in het hele huis centrale verwarming.

De inrichting is stoer / landelijk en zeer comfortabel. In de grote living met twee zalige banken en een meer dan comfortabele fauteuil kun je echt genieten van een goed gesprek, spelletjes, een fijn boek of een film. Als het weer wat kouder wordt zorgt de sfeervolle pelletkachel voor gezellige extra warmte.

In de royale badkamer met luxe inloopdouche, bubbelbad en badkamermeubel met veel bergruimte vind je ook een heerlijke (infrarood) sauna, waar je lekker kunt ontspannen na bijvoorbeeld een mooie fietstocht of een wandeling over de zandverstuiving. Lekker lang buiten zitten kun je onder de zeer royale overkapping met buitenhaard en luxe loungeset of bij de 6-persoons tuinset en BBQ.

In alle 3 slaapkamers staan boxsprings. Ruime hang/leg kasten en nachtkastjes maken de 3 slaapkamers compleet. Naast een zeer complete en luxe inventaris is ook de keuken meer dan royaal ingericht qua servies, bestek, keukengerei, waterkoker, broodrooster, citruspers, staafmixer en verschillende koffieapparaten (Filterkoffie en Senseo).

Deze vakantiewoning ligt heel rustig. Ruime parkeergelegenheid (2 auto’s) op eigen terrein. De grote tuin is geheel omheind (1.80m), zodat honden en kinderen veilig kunnen rondlopen.

Honden zijn uiteraard welkom.. Direct aan het knusse Bospark Dennenrhode met zwembad, brasserie en kleine speeltuin ligt een prachtig natuurgebied met bossen, heide en een unieke zandverstuiving (losloopgebied), waar honden zich kunnen uitleven. Er zijn zelfs bijzondere dieren te bewonderen, zoals een zebra, waterbuffels, kamelen, etc.

Verder kenmerkt de Veluwe zich natuurlijk door haar bossen en uitgebreide wandel- en fietsroutes. In de directe omgeving ligt het Veluwemeer (10 min). Er zijn veel bijzondere dorpen en Hanzesteden (o.a. Nunspeet, Elburg, Epe, Kampen, Harderwijk, Zwolle). Of je gaat lekker naar De Zandenplas (honden mogen hier loslopen en zwemmen van 1 oktober tot 1 mei), een natuurbad op 10 min rijden. In de omgeving ook attracties, zoals Walibi, Dolfinarium en Dinoland. Kortom, veel te doen en ook voldoende ontspanning te vinden.

De woning is instapklaar en wordt verkocht incl. de volledige, op elkaar afgestemde inventaris. U kunt direct starten met genieten
Parkkosten 2023 ca €2.824 incl. huur grond reeds betaald
Verhuur is mogelijk na toestemming parkbeheer en biedt eventueel een hoog rendement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

SalesZ