Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is 'Ferox 254', een ruim opgezette 5-persoons woning gelegen op Recreatiepark Beekbergen. Deze bijzondere woning is uiterst geschikt voor zowel eigen gebruik, als verhuur.

Door de privé parkeergelegenheid is deze woning goed te bereiken en loopt u makkelijk het perceel op. De woning is omheind door gewas en een heeft een vrijwel onderhoudsarme tuin met een strak aangelegd terras.

Eenmaal in de woning krijgt u direct toegang tot alle vertrekken, beginnend met de badkamer aan de rechterhand. De volledig betegelde badkamer beschikt over een toilet, een ruime douchecabine met glazen wand en een breed wastafelmeubel voorzien van 2 lades. In de grote slaapkamer vindt een bed, compleet met achterwand en nachtkastjes, en een schuifwand met een verborgen wandkast voorzien van meer dan genoeg opbergruimte. De tweede slaapkamer voorziet in maar liefst 3 slaap plekken en een kledingkast.

De open keuken is afgewerkt met een hoogglans witte kleur gecombineerd met een antraciet grijs blad en achterwand. Met verschillende inbouwapparatuur is deze keuken van alle gemakken voorzien en nodigt zeker uit om hier heerlijke gerechten te bereiden. Voor de rest is de leefruimte voorzien van een sfeervol inventaris voorzien van een zithoek en een eethoek wat maakt dat deze woning instapklaar is en u hier direct van kunt genieten!

De open ruimte gecombineerd met het hoge plafond en grote raampartijen maken dat deze woning ruim aanvoelt en beschikt over genoeg natuurlijk daglicht. Kortom: 'Ferox 254' is een heerlijke woning om in te vertoeven terwijl u kunt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft!

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.


Over Recreatiepark Beekbergen...

Recreatiepark Beekbergen is een vakantiepark op de Veluwe. De ligging, midden in de Gelderse bossen, maakt het de ideale vakantiebestemming voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie en alles daar tussenin! Een verblijf op Recreatiepark Beekbergen staat garant aan een fijne vakantie, midden in de natuur. Vanaf het vakantiepark loopt u namelijk zo de Veluwse bossen in. Liever de wijdere omgeving ontdekken? Ontdek de omgeving met de fiets! Het vakantiepark is daarbij de ideale uitvalsbasis voor een ritje met de Veluwse stoomtrein, een bezoek aan Paleis het Loo of de Apenheul. Ook de Hanzesteden Harderwijk en Zutphen liggen op korte afstand van Recreatiepark Beekbergen in Beekbergen.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 51
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 275
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 51
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 275
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij