Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Mogen we even je aandacht voor deze goed onderhouden vrijstaande woning, gelegen op een zeer gunstige locatie?

Je woont hier langs de A1/A50, waardoor de bereikbaarheid goed geregeld is. De woning zelf staat op een riant perceel van maar liefst 2.285 m2 met rondom de woning een keurig aangelegde tuin met o.a. terrassen, een zwembad en een overkapping. Verder beschik je hier nog over een royale garage.

Buiten zal het je dus niet zo snel aan iets ontbreken, maar laten we ook binnen niet vergeten! Hier kun je rekenen op een ruime woonkamer, woonkeuken met aangebouwde serre/tuinkamer, kantoor, 4 slaapkamers en een tweetal badkamers. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning ook levensloopbestendig te noemen.

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak om de woning te bezichtigen!

Indeling
Begane grond
Je komt de woning binnen via de entree, waar je de ruime hal met trapopgang en het toilet treft. Vanuit de hal heb je toegang tot een slaapkamer met schuifpui naar het terras, een badkamer en natuurlijk de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is keurig netjes afgewerkt en dankzij de vele ramen valt er prettig veel daglicht naar binnen. In de woonkamer is een mooie schouw met inzethaard aanwezig, waarbij je een comfortabele zithoek kunt plaatsen waar jij je kunt terugtrekken om lekker te ontspannen.

Vanuit de zitkamer loop je door naar de ruime woonkeuken met diverse apparatuur, zoals een Quooker, inductiekookplaat, Miele koffiebonenmachine en een Miele oven. Een fijne plek waar jij lekker kunt kokkerellen terwijl vrienden en familie die op bezoek komen alvast gezellig plaats kunnen nemen aan de eettafel.

Aan de keuken vind je een grote serre (6 x 4 m) die momenteel in gebruik is als tuinkamer. De serre is voorzien van een sfeervolle houtkachel en boven de serre is zonwering aanwezig. Via een grote schuifpui is het terras toegankelijk. Een heerlijke ruimte waar je met mooi, maar ook minder mooi weer kunt genieten van het buitenleven.

Via de keuken bereik je de toegang tot het bakhuis met o.a. kantoor, bijkeuken, slaapkamer enz. Dit maakt de woning geschikt voor mensen die wonen en werken aan huis willen combineren.

Er is ook een praktische bijkeuken aanwezig. Hier vind je diverse aansluitingen en een grote hobby-/klusruimte met trap naar de verdieping waar slaap-/logeerruimte mogelijk is.

De slaapkamer op de begane grond is van een ruim formaat, heeft een prettige lichtinval en is netjes afgewerkt.

De badkamer is geheel betegeld en deze heeft een verzorgde uitstraling. In de badkamer ben je voorzien van een toilet, wastafel en een inloopdouche.

Tussen de badkamer en slaapkamer bevindt zich nog een trap naar de vierde slaapkamer/kantoorruimte.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer.

Ook deze kamers zijn netjes afgewerkt en hebben een fijne inval van daglicht. De tweede badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een douche.

Tuin
De fraai aangelegde tuin beschikt over diverse terrassen, een zwembad, prieeltje met houtkachel, ruime open overkapping en een buitensauna met douche- en stoomcabine. Daarnaast is er een overkapping met jacuzzi aanwezig.

Locatie
Deze fijne woning is gelegen in het knusse dorp Beekbergen, aan de rand van de Veluwe. Een kindvriendelijke en rustige plek om te wonen met de natuur om de hoek. Houd je van fietsen of wandelen, dan is het een perfecte uitvalsbasis voor vele mooie uitstapjes in de bossen. De supermarkt en andere winkels zijn om de hoek en de voorzieningen van Apeldoorn zijn op circa 10 minuten rijden bereikbaar. Ook de snelwegen A1 en A50 zijn snel aan te rijden.

Bijzonderheden: 
- bouwjaar oorspronkelijke woonhuis is 1919, in 1972 is deze geheel vernieuwd;
- traditioneel herbouwd, in spouwmuren opgetrokken en pannen gedekt;
- vloer-, spouwmuur en dakisolatie en thermopane beglazing aanwezig;
- schilderwerk uitgevoerd in 2020;
- verwarming middels Remeha HR-ketel uit 2016;
- woonkamer voorzien van schouw met inzethaard en serre/tuinkamer en prieeltje hebben beide een gezellige houtkachel
- grote garage geschikt voor een 2-tal auto's;
- lichtkoepels;
- de woning heeft een perceeloppervlakte van 2.285 m2 en de woonoppervlakte bedraagt 250 m2 met een inhoud van 871 m3;


De woning heeft een definitief energielabel, te weten E. Dit verloopt op 18-12-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 872

Overige

Perceel oppervlakte 2285
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 872

Overige

Perceel oppervlakte 2285
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn