Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze moderne nieuwe en mooie Casa di Rialto V6.

Vanaf het moment dat u de woning betreedt is het direct te merken waarom we praten over een vakantiewoning.
U komt namelijk gelijk tot rust in deze prachtig modern ingerichte woning. De woning is voorzien van alle gemakken en biedt een hoop lichtinval door de riante raampartijen. Vanuit de keuken (voorzien van een vaatwasser en combi oven), loopt u door naar de knus ingerichte woonkamer. Hier ervaart u gelijk de gezellige sfeer die een vakantiewoning hoort te bieden om optimaal te genieten van uw verblijf in uw toekomstige vakantiewoning.
Daarnaast is de woning voorzien van vier kamers waarvan drie 2 persoons slaapkamers en ook is er nog een moderne badkamer die natuurlijk ook alle benodigdheden biedt.

Verder heeft u als u de woning verlaat een eigen tuin gesitueerd op koopgrond. Deze tuin is voorzien van een gezellig eet-plekje om bijvoorbeeld in de zomer heerlijk te kunnen barbecueën of juist te ontbijten. Daarnaast is de tuin rondom het chalet voorzien van hagen om de privacy te creëren die u natuurlijk wenst bij een vakantieverblijf.

De gemeten kenmerken van deze woning zijn:

- Woonoppervlakte: 48m2
- Perceelgrootte: 120m2
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 2019
- Aantal personen: 6

Recreatiepark Beekbergen heeft u het volgende te bieden:

Recreatiepark Beekbergen is een vakantiepark op de Veluwe. De ligging, midden in de Gelderse bossen, maakt het de ideale vakantiebestemming voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie en alles daar tussenin! Een verblijf op Recreatiepark Beekbergen staat garant aan een fijne vakantie, midden in de natuur. Vanaf het vakantiepark loopt u namelijk zo de Veluwse bossen in. Liever de wijdere omgeving ontdekken? Huur een (elektrische) fiets op het vakantiepark en ga eropuit. Het vakantiepark is daarbij de ideale uitvalsbasis voor een ritje met de Veluwse stoomtrein, een bezoek aan Paleis het Loo of de Apenheul. Ook de Hanzesteden Harderwijk en Zutphen liggen op korte afstand van Recreatiepark Beekbergen in Beekbergen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij