Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze vakantiewoning, een ideale uitvalsbasis die aan al uw wensen voldoet.

Geniet van de overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen, die een heldere en aangename sfeer creëren. Het interieur van deze woning is prachtig vormgegeven, met een stijlvolle inrichting die zowel esthetisch als functioneel is. De ruimtelijke indeling zorgt voor een comfortabele leefruimte waarin u zich meteen thuis zult voelen.

De keuken is volledig uitgerust met moderne voorzieningen, zodat u moeiteloos heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het eigentijdse ontwerp zorgt voor een aangename kookervaring en biedt alle gemakken die u nodig heeft.

De badkamer is volledig betegeld en biedt een ontspannende ambiance. U kunt genieten van een royale douche, een wastafel en een toilet. Daarnaast zorgt de aanwezige verwarming ervoor dat u ook tijdens koudere dagen comfortabel kunt verblijven.

De riante tuin is een plek van rust en ontspanning, waar u kunt genieten van de privacy en sereniteit. Hier vindt u ook een sauna, waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast is er een buiten douche om af te koelen en optimaal te genieten van het buitenleven.

Deze woning is direct klaar voor gebruik, waardoor het perfect is voor zowel verhuur als eigen gebruik. Profiteer van de unieke kenmerken en benut het potentieel voor een geweldige vakantie-ervaring.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 52 m2
Perceelgrootte: 280m2
Aantal personen: 4
Inclusief: Sauna, Buitendouche en privé parkeerplaats

Over Recreatiepark Beekbergen...

Recreatiepark Beekbergen is een vakantiepark op de Veluwe. De ligging, midden in de Gelderse bossen, maakt het de ideale vakantiebestemming voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie en alles daar tussenin! Een verblijf op Recreatiepark Beekbergen staat garant aan een fijne vakantie, midden in de natuur. Vanaf het vakantiepark loopt u namelijk zo de Veluwse bossen in. Liever de wijdere omgeving ontdekken? Ontdek de omgeving met de fiets! Het vakantiepark is daarbij de ideale uitvalsbasis voor een ritje met de Veluwse stoomtrein, een bezoek aan Paleis het Loo of de Apenheul. Ook de Hanzesteden Harderwijk en Zutphen liggen op korte afstand van Recreatiepark Beekbergen in Beekbergen.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 280
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 280
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij