Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De kijkdagen zijn inmiddels vol, afspraak is niet meer mogelijk.

Verkoop bij inschrijving tot woensdag 6 maart 12.00 uur.

Welkom thuis in deze tijdloze tussenwoning, waar stijl en comfort samenkomen! Dit huis is vanaf 2019 met liefde en vakmanschap gerenoveerd. Dankzij de royale uitbouw geniet je van een extra ruime keuken, een praktische bijkeuken en een heerlijke eetkamer. De isolatievoorzieningen en nieuwe kozijnen/deuren met HR++-glas (2019/2021) zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De keuken is door de vakman op maat gemaakt en uitgevoerd in een landelijke stijl. Hier komen culinaire dromen tot leven, ondersteund door kwalitatieve apparatuur en veel werkruimte. Boven geniet je van drie magnifieke slaapvertrekken met maatwerk kasten en een comfortabele badkamer. Ook aan bergruimte ontbreekt het je niet, getuige de diverse vaste kasten en royale bergzolder die zich uitstrekt over de gehele breedte van het huis. Buiten wacht een diepe tuin, een oase van rust en groen. De volledig geïsoleerde kapschuur is in 2022 gebouwd en voegt niet alleen karakter toe, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden. Het gebruik als hobbyruimte, praktijk aan huis, thuiskantoor of als mancave. Hier is ruimte voor al jouw ideeën. Je woont op korte afstand van de dorpskern, basisscholen en sportvoorzieningen. Haaften heeft een uitstekende geografische ligging nabij snelwegen A2 en A15.




Bij binnenkomst in de ontvangsthal wordt meteen duidelijk; dit is geen standaard huis, maar een woonplek waar aandacht voor detail de hoofdrol speelt. De vloer van pvc met houtmotief geeft warmte en karakter, terwijl de glad gestucte wanden en plafonds een tijdloze elegantie toevoegen. De luxe paneeldeuren met bijpassend beslag geven deze hal een chique uitstraling. Je vindt in deze hal een schoonloopmat, de meterkast, een nette toiletruimte met wandcloset en ontluchtingsraam, de trapopgang naar de verdieping en de toegang tot de keuken.

Stap binnen in de ruime keuken, een ruimte doordrenkt met sfeer en vakmanschap. Dankzij de lichtkoepel komt het daglicht volop binnen. De vloer, voorbereid voor vloerverwarming, is uitgevoerd met natuursteen. De keukenopstelling straalt kwaliteit uit. Hier herken je meteen de hand van de vakman. Graag wijzen wij je op de kastenfronten met verticale V-groef, het granieten werkblad en de luxe apparatuur, die het koken tot een waar genot maken. Het middelpunt van de werkopstelling is het zes-pits "Boretti" gasfornuis met extra brede oven en de fraaie schouw. Daarnaast beschik je over een "Siemens" vaatwasser, een koelkast en diverse laden en kastruimten. Aan de tegenoverliggende wand vind je een tweede opstelling met granieten werkblad en handige ladekasten. De houten wandschappen en de metalen rails zorgen dat je deze keuken helemaal naar jouw stijl kunt personaliseren. Via een sfeervol uitgevoerde "barndeur" heb je toegang tot de ruime proviandkelder, compleet met overzichtelijke schappen.

De gezellige eetkamer staat in dynamische open verbinding met de keuken en biedt ruimte om heerlijk te tafelen met familie en/of vrienden. Op de vloer, die voorbereid is voor vloerverwarming, ligt pvc in een warm houtmotief. De openslaande deuren zorgen voor een heldere lichtinval en vormen een vloeiende overgang naar de diepe tuin. De kamerhoge roedegordijnen zorgen voor de aankleding en dankzij de plissé-hordeuren kun je zorgeloos ventileren.
De aangrenzende zitkamer is riant en perfect voor ontspanning en gezelligheid. De pvc-vloer is hier naadloos doorgetrokken. De knusse houtkachel zorgt voor warmte en sfeer en is optioneel over te nemen. De royale raampartij in de voorgevel biedt uitzicht op het charmante straatbeeld van de M.P. van Willigenweg. Ook hier is gekozen voor dezelfde kamerhoge gordijnen als in de eetkamer.

Zelfs in de bijkeuken is de mooie styling doorgetrokken. De CV-installatie, de slangen van de vloerverwarming en het aftappunt van de buitenkraan zijn keurig weggewerkt in een kastruimte. Daarnaast vind je hier de wasmachine-aansluiting. Dankzij de water-aansluiting is het installeren van een kitchenette of uitstortspoelbak een peulenschil. Tenslotte vind je hier de achterdeur naar de tuin, die is uitgevoerd met een plissé-hordeur.

De gestoffeerde trapopgang brengt u naar de verdieping. Ook op deze woonlaag grenst de afwerking aan de perfectie en is aan elk detail aandacht gegeven.

Aan de overloop grenzen drie magnifieke slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met maatwerk kasten en zowel de wanden als de plafonds zijn glad gestuct. De roedegordijnen hebben een linnenstructuur en geven de slaapkamers een smaakvolle touch.

De badkamer is volledig betegeld en comfortabel ingericht. Je kunt heerlijk douchen in de extra brede douchegelegenheid. Daarnaast beschik je over een wandcloset en een wastafel met planchet en spiegel. Door de radiator, de elektrische ventilatie en het raam geniet je altijd van een aangenaam klimaat. In het gladde stucwerk plafond zijn een vijftal inbouwspots aanwezig en boven de spiegel is een elektrapunt aanwezig voor een wandlamp.

Dankzij de horren kun je zowel in de slaapkamers als in de badkamer zorgeloos ventileren.

Vanaf de overloop is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar, die zich uitstrekt over de gehele breedte van het huis. Op de balklaag ligt een stevige underlayment vloer en in het dakvlak zijn twee dakvensters (2019) aanwezig.

De charmante voortuin is ingericht met hortensia's, narcissen en een drietal leilindes. Het pad naar de voordeur en de verharding langs de voorgevel zijn beide gemaakt van hardgebakken klinkers. Als erfafscheiding met de buren is gekozen voor beukhaag en langs het trottoir is een Engels hekwerk aanwezig. Tegen de voorgevel vindt je een buitenkraan, dubbel stopcontact, brievenbus en een vlaggenmasthouder. De gevellantaarn is ter overname.

Stap naar buiten en laat je verrassen door de geweldige achtertuin, aangelegd in 2019. Een ruim terras van sierbestrating wacht op zomerse dagen, compleet met een op maat gemaakt vierhoekig zonnedoek voor de perfecte schaduw. De inbouwspots in de daklijst zorgen als de avond valt voor een sfeervol effect. Aan de achtergevel vind je een buitenkraan en een dubbel stopcontact. Daarnaast vind je in deze tuin een verhoogde plantenborder van hardhout, een markante kersenboom en een frisgroen gazon. Het houthok is ter overname. De erfafscheiding bestaat enerzijds uit een beukhaag en anderzijds uit een strak gesnoeide coniferenhaag. Via de dubbele poort voorin de tuin heb je, dankzij het recht van overpad, een uitweg naar de openbare weg. De poort achterin de tuin biedt toegang naar het burenpad achter het perceel, dat een uitweg biedt naar de Dutry van Haeftenstraat.

Een pad van hardgebakken klinkers brengt u naar de kapschuur geheel achterin de tuin. In 2022 is deze kapschuur volledig nieuw gebouwd en helemaal geïsoleerd. De gevels bestaan uit een borstwering en houten gevels bekleedt met zwart gebeitst potdekselwerk. Het dak is bedekt met dakpan-platen en de dakgoot en de hemelwaterafvoeren zijn van zink. Naast de toegangsdeur zijn twee gevellantaarns aanwezig; deze zijn ter overname.


ALGEMEEN
-De spouwmuren zijn na-geïsoleerd
-Plafondisolatie op de begane grond én de verdieping
-Meterkast en bedrading in 2019 vernieuwd
-Voorbereiding voor vloerverwarming aanwezig in de eetkamer, keuken en bijkeuken.
-Bij het voorraam van de woonkamer en op alle slaapkamers is een voorbereiding aanwezig voor het aanbrengen van elektrische screens of rolluiken.
-Er ligt een mantelbuis naar de zolder toe ter voorbereiding op het eventueel aanbrengen van zonnepanelen.
-In de keuken is een voorbereiding aanwezig voor elektrisch koken
-Kozijnen met HR++-glas (2019 / 2021) met uitzondering van het wc-raam
-De buitengevel van de bijkeuken is in 2023 opnieuw gevoegd
-Buiten schilderwerk van 2023

PLUSPUNTEN
-Vanaf 2019 uitgebouwd en grotendeels gerestaureerd
-Kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik
-Nagenoeg geheel voorzien van kozijnen met HR++ glas
-Volledig geïsoleerde kapschuur van 2022
-Nabij basisscholen, supermarkt en warme bakker
-Haaften is gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 149.5
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 247
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 23
Tuin breedte 6.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21.54
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Openhaard mogelijk Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 149.5
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 247
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 23
Tuin breedte 6.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21.54
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Openhaard mogelijk Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij