Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Casa di Rialto 100 is een prachtige vakantiewoning die gemakkelijk te bereiken is en voorzien is van een eigen parkeerplaats. De woning is gelegen op een omheinde hoekkavel en geniet daardoor veel zonlicht en een vrij uitzicht.

Zodra u de woning binnenstapt, ervaart u een warme sfeer die perfect past bij het heerlijke vakantiegevoel. Deze vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers en is geschikt voor maar liefst 5 personen. De masterbedroom is voorzien van een comfortabel 2-persoonsbed en een wandkast met schuifdeuren voor meer dan genoeg bergruimte. De tweede slaapkamer is ingedeeld met een 1-persoonsbed en een stapelbed, en ook deze kamer beschikt over voldoende opbergruimte verdeeld over vier kasten die boven het 1-persoonsbed hangen.

Tussen de twee slaapkamers in bevindt zich de volledig betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, een toilet, een wastafel en een handdoekradiator.

Verder beschikt de vakantiewoning over een prachtige open keuken met betegelde achterwand. De keuken is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparaten, zoals een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combinatie magnetron met hete lucht ovenfunctie. Met veel werk- en bergruimte en hoogglans witte afwerking is deze keuken zeer praktisch ingericht met een luxe uitstraling.

Eenmaal aangekomen in de woonkamer valt uw oog al gauw op de karakteristieke raampartijen. Deze grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en creëren een ruimtelijk en sfeervol gevoel. Deze woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is daarom instapklaar.

Kortom, Casa di Rialto 100 is een zeer geschikte vakantiewoning om te genieten van alles wat de mooie omgeving te bieden heeft!

Bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U houdt hier een mooie verhuuropbrengst aan over. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Kenmerken:

Woningoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 155 m2
Aantal personen: 5

Over TopParken Recreatiepark het Esmeer...

Recreatiepark het Esmeer is een vakantiepark in Aalst, gelegen op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Het vakantiepark wordt omringd door diverse mooie natuurgebieden zoals de rivier de Maas, recreatiegebied de Neswaarden en Nationaal Park De Biesbosch. Kortom; de ideale locatie voor een ontspannen of juist een actieve vakantie. Het vakantiepark heeft een unieke ligging; tussen de rivier de Maas en recreatiegebied de Neswaarden met, onder andere, recreatieplas en -strand het Esmeer. De ligging zorgt voor een breed aanbod aan activiteiten in de nabije omgeving. Van diverse watersporten op het meer tot mooie wandelingen langs de Maas en in Nationaal Park De Biesbosch. Ontdek daarbij de pittoreske dorpjes in de omgeving of breng een bezoek aan het gezellige Den Bosch. Hoe uw dag er ook uitziet, op Recreatiepark het Esmeer in Aalst is het altijd fijn thuiskomen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 155
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 155
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij