Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM AAN DE KWIKSTRAAT 86

Zoek je een ruime en praktische woning in een kindvriendelijke buurt? Deze woning in Winkewijert biedt starters en jonge gezinnen de perfecte balans tussen ruimte, comfort en duurzaamheid. Met een zonnige ruime tuin, voldoende slaapkamers en een uitbouw is dit huis ideaal voor het moderne gezinsleven.

DE KERN VAN COMFORT

Een ruim perceel van 237 m² biedt vrijheid en mogelijkheden.
Drie slaapkamers zorgen voor privacy en ruimte voor het hele gezin.
De uitbouw aan de achterzijde geeft extra leefruimte en licht.
8 zonnepanelen dragen bij aan een lagere energierekening en een beter milieu.
Een ruime garagebox biedt plaats voor je auto en extra opslagruimte.

EEN HUIS OM VAN TE HOUDEN

De woonkamer, met uitbouw aan de achterzijde, is het hart van het huis waar je samenkomt met familie en vrienden. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer.

De slaapkamers zijn elk een eigen domein, waar ieder gezinslid zich kan terugtrekken voor rust en ontspanning. De zonnepanelen op het dak zijn een slimme investering in de toekomst en zorgen voor een duurzaam huis met een lagere energierekening.

De garage biedt niet alleen plaats aan je auto, maar is ook een uitkomst voor het opbergen van spullen of als werkruimte voor hobby's. De tuin op het westen is een heerlijke plek om te genieten van de middag- en avondzon, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Met een woonoppervlakte van 107 m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De tuin op het westen is ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten, en met een perceel van 237 m² heb je genoeg buitenruimte. Dit huis biedt een solide basis voor een mooie start op de woningmarkt of een gelukkig gezinsleven.

OMGEVING

De woning is gelegen aan de rand van Apeldoorn, in een rustige woonomgeving. Winkels en scholen in zowel Apeldoorn als Ugchelen zijn op korte fietsafstand gelegen. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de ring van Apeldoorn, waardoor de A1 en A50 gemakkelijk te bereiken zijn met de auto of de motor. Je bent hier omgeven door groen met de Veluwse bossen en prachtige natuur om de hoek. Kinderen hebben hier alle ruimte om te spelen en diverse sportclubs zijn met de fiets te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 257
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 257
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn