Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een riante stadsvilla met ruimte voor ieder gezinslid 

Ontdek de perfecte balans tussen het stadse leven en de rust in deze riante vrijstaande stadsvilla. Deze woning aan de Observantenstraat in de charmante wijk Biest biedt precies dat. Met zes slaapkamers is er meer dan genoeg plek voor een groeiend gezin. De moderne gemakken van een woonkeuken en een frisse badkamer maken het dagelijks leven een feest. En dat alles op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum en het idyllische "Verliefde Laantje".

Highlights van jouw toekomstige droomhuis

Ruimtelijk in overvloed: een vrijstaande stadsvilla met een zee aan ruimte voor het hele gezin. 
Kamers voor iedereen: zes slaapkamers bieden privacy en mogelijkheden voor iedereen in het gezin.
Modern comfort: een eigentijdse badkamer en een woonkeuken voorzien van alle gemakken.
Duurzaam en comfortabel: uitstekend na-geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en diverse airco's voor een aangenaam binnenklimaat.
Toplocatie: gelegen in de gewilde wijk Biest, met het stadspark, stadscentrum en het "Verliefde Laantje" op loopafstand.

Jouw nieuwe thuis in detail

Wanneer je de voordeur van deze stadsvilla opent, voel je direct de ruimte en het licht je tegemoetkomen. De woonkamer, met zijn sfeervolle gashaard, nodigt uit tot gezellige avonden en de grote ramen zorgen voor een natuurlijke verbinding met buiten. De woonkeuken, het hart van de woning, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte

De zes slaapkamers zijn een zeldzaamheid en bieden elk gezinslid een eigen plek. De moderne badkamer is een oase van ontspanning met een design die zowel tijdloos als functioneel is. De energiezuinigheid van de woning, met een gunstig energielabel A, wordt versterkt door de zonnepanelen en airco's die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat in alle seizoenen.

De tuin, met een ligging op het noordoosten, vangt de ochtendzon en biedt uitzicht op de historische “Patersgracht”. De grote garage biedt niet alleen ruimte voor meerdere auto's, maar ook voor hobby's en opslag.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 944

Overige

Perceel oppervlakte 362
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 944

Overige

Perceel oppervlakte 362
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert