Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Een droomhuis waar elk gezin zich thuis voelt

Ontdek een vrijstaande woning op een perceel van 697m2, waar duurzaamheid hand in hand gaat met comfort. Volledig geïsoleerd, met vloerverwarming en energielabel A, belooft dit huis lage energiekosten en een hoge levenskwaliteit. De inpandige dubbele garage, vijf slaapkamers en een royale woonkamer bieden ruimte in overvloed. Met een woonoppervlakte van 205m2 en een tuin op het oosten is dit de ideale plek voor elk gezin dat op zoek is naar ruimte, comfort en een duurzame toekomst.

Highlights van jouw nieuwe woning

- Vrijstaande woning: gelegen op een royaal perceel van 697m2, biedt deze woning een zee van ruimte, zowel binnen als buiten
- Duurzaam en comfortabel: volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en met een energielabel A, is dit huis een toonbeeld van modern wooncomfort. 
- Ruimte in overvloed: met een inpandige dubbele garage, 5 slaapkamers en een royale woonkamer van 45m2, is er altijd plek voor jouw wensen
- Levensloopbestendig: de woonoppervlakte van 205m2 biedt mogelijkheden voor elke levensfase, van speelkamer tot studeerkamer.
- Riante tuin: de tuin, gelegen op het oosten is de perfecte plek om te genieten van het buitenleven.  

Een thuis waar elk detail telt

Stap binnen in een woning waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail en comfort. De woonkamer, met een oppervlakte van 45m2, is het kloppend hart van het huis. Hier valt het licht prettig naar binnen door de grote ramen, terwijl de vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte. 

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. De grote leefkeuken zorgt er tevens voor dat je tijdens het koken betrokken blijft bij het gezinsleven of je gasten. 

De vijf slaapkamers zijn elk een plek voor rust en privacy. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een zithoek om je even terug te trekken. De overige kamers bieden een tal van mogelijkheden. 

De inpandige dubbele garage biedt niet alleen ruimte voor je auto's, maar ook voor je hobby's en passies. De tuin, een groene oase, is perfect georiënteerd om optimaal te genieten van de zon. 

De perfecte locatie
Gelegen in een zeer gewilde woonwijk, combineert dit huis het beste van twee werelden: de rust van een kindvriendelijke omgeving en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Scholen, winkels en recreatiemogelijkheden bevinden zich op steenworp afstand, terwijl de uitvalswegen je binnen no-time naar het bruisende hart van de stad of de rust van het platteland leiden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 205
Inhoud woonhuis 907

Overige

Perceel oppervlakte 697
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 205
Inhoud woonhuis 907

Overige

Perceel oppervlakte 697
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert

Wooninfluencers

Laden..