Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN WEERT: EEN OASE VAN COMFORT EN STIJL

Stelt u zich eens voor: een leven waar gemak en stijl samenkomen in een harmonieuze symfonie van modern wonen. Speciaal voor hen die de gouden jaren in luxe en comfort willen doorbrengen, presenteert zich dit prachtige appartement in Weert. Met een ruimtelijk gevoel, hoogwaardige afwerking en alle gemakken binnen handbereik, is dit de ideale woonomgeving voor senioren die levensloopbestendig willen wonen. Ontdek de perfecte balans tussen privacy en gemeenschapszin in een setting die zowel uitnodigend als exclusief is.

HIGHLIGHTS VAN UW TOEKOMSTIGE THUIS

Ruimtelijk Genieten: Met een oppervlakte van 95m2 biedt dit appartement alle ruimte voor uw woonwensen.
Modern en Stijlvol: Onlangs gemoderniseerd met een uitstekend afwerkingsniveau dat luxe uitstraalt.
Culinaire Vrijheid: Een keuken voorzien van een kookeiland en vernieuwde inbouwapparatuur, waar koken een dagelijks genot wordt.
Elegante Sanitair: Een moderne badkamer uit 2024, die comfort en design naadloos combineert.
Buitenleven: Geniet van de gezamenlijke tuin, een groene ontmoetingsplek voor alle bewoners.
Zorgeloos Parkeren: Uw eigen parkeerplaats in een goed verzorgd en kleinschalig complex met een actieve en gezonde VvE.

EEN UITNODIGING TOT ELEGANT WONEN

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een nieuw begin. Dit appartement in Weert is een toonbeeld van elegantie en comfort. Met een energielabel A bent u verzekerd van een duurzaam thuis waar warmte en licht elkaar vinden in een sfeervolle dans. De woonoppervlakte van 95 vierkante meter is slim ingedeeld, met een balkon op het zuidoosten waar u kunt genieten van de ochtendzon met een kopje koffie in de hand.

De twee slaapkamers zijn een oase van rust, waar de stilte u omarmt na een levendige dag. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat het ruimtelijke gevoel versterkt. De lift in het complex staat garant voor gemakkelijke toegang, ongeacht uw mobiliteit.

De ligging is ideaal: op korte afstand van het bruisende centrum van Weert, waar cultuur en gezelligheid hand in hand gaan. Het appartement zelf is voorzien van een nieuwe PVC vloer die niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft.

DE PERFECTE MIX VAN PRIVACY EN GEMEENSCHAP

De gezamenlijke tuin is een verlengstuk van uw woonplezier. Hier kunt u in alle rust genieten van de buitenlucht of een praatje maken met medebewoners. Het afgesloten parkeerterrein biedt niet alleen veiligheid voor uw auto, maar ook een zorgeloze start van elke uitstap.

Voel de warmte van de zon op uw gezicht op het balkon, proef de vrijheid in de ruime keuken, en ervaar de rust in de elegante slaapkamers. Bent u klaar om uw nieuwe hoofdstuk in Weert te beginnen? Neem dan contact op voor een bezichtiging en laat u betoveren door de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft. Dit is niet zomaar een woning; het is een belofte van een leven vol comfort en stijl. Wacht niet langer en maak de keuze voor een zorgeloze toekomst in een thuis dat u verdient.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 314

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 314

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert