Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een droomhuis voor jonge gezinnen in Boshoven
Stel je eens voor: een woning die niet alleen ruimte bied, maar ook meegroeit met de dynamiek van je gezin. Deze ruime en uitgebouwde 2/1 kapwoning, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Boshoven, wacht op haar nieuwe eigenaren. Deze woning, met vier slaapkamers, een inpandige garage en een onderhoudsvrije tuin, vormt de ideale thuisbasis. De rustige omgeving en de nabijheid van de essentiële voorzieningen zorgen ervoor dat dit jouw nieuwe droomwoning is! 

De hoogtepunten van jouw toekomstige thuis
- Ruimte in overvloed: een uitgebouwde en volledig geïsoleerde 2/1 kapwoning biedt alle ruimte die je nodig hebt. 
- Slaap lekker: vier ruimte slaapkamers waar iedereen zijn eigen plekje vindt. 
- Praktisch en comfortabel: een inpandige garage met bijkeuken zorgt voor gemak en extra opbergruimte 
- Buiten genieten: een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidoosten met een overkapping maken het buiten genieten optimaal. 
- Veilig en sociaal: Een kindvriendelijke woonomgeving nabij alle voorzieningen gelegen. 

Een huis vol mogelijkheden
Met een woonoppervlakte van 162m2 en een perceelsoppervlakte van 318 m2 is er genoeg ruimte om te leven en te groeien. De tuin, gelegen op het zuidoosten, zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Die kinderen? Die spelen veilig in de buurt, waar speeltuinen en vriendjes nooit ver weg zijn. 

Binnen word je verwelkomd door een prettig lichtinval in de uitgebouwde woonkamer. De isolatie zorgt ervoor dat het thuis altijd behaaglijk is, ongeacht het seizoen. De vier slaapkamers bieden genoeg ruimte voor iedereen, als thuiswerkplek of hobbykamer aan mogelijkheden geen gebrek. 

De inpandige garage met bijkeuken is een uitkomst voor iedereen die functionaliteit en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Nooit meer sjouwen met boodschappen door de regen, maar direct vanuit de auto je huis in. En de bijkeuken? Die biedt extra ruimte voor al je voorraad en huishoudelijke apparaten.

In deze 2/1 kapwoning vind je een zee aan ruimte, met een uitgebouwde woonkamer en een moderne keuken en badkamer. De vier slaapkamers zijn klaar voor jou eigen indeling en bieden een tal van mogelijkheden.  De inpandige garage met bijkeuken maakt het leven makkelijker, en de onderhoudsvriendelijke achtertuin is een groene oase van rust. En dat alles in een kindvriendelijke buurt gelegen nabij alle voorzieningen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 637

Overige

Perceel oppervlakte 318

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 637

Overige

Perceel oppervlakte 318

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert