Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonwensen naar eigen inzicht invullen en woondromen realiseren? Dat kan op dit woonadres!
Heb jij altijd al gedroomd van een karakteristieke woning met veel mogelijkheden die je zelf kunt omtoveren tot jouw eigen droomwoning? Dan is deze familie woning wellicht dé woning waar je naar op zoek bent!

Deze fijne gezinswoning gelegen aan Wilhelminalaan 18 te Reuver is beschikbaar voor nieuwe bewoners. We zijn op zoek naar mensen die net als deze familie hier met liefde en plezier willen gaan wonen en van dit woonhuis hun nieuwe thuis willen gaan maken. Niet alleen het woonhuis heeft veel mogelijkheden maar ook de grote tuin is een echte meerwaarde op dit centraal gelegen woonadres in hartje Reuver.
Een unieke plek om te wonen in het centrum van Reuver waarbij je heerlijk kunt genieten van voldoende ruimte om je heen.

Het ruime perceel is te gebruiken voor meerdere doeleinden. In de tuin staat een separaat bijgebouw. Dit gebouw is voorzien van gas, water en elektriciteit. Een fijne separate ruimte hetgeen bijvoorbeeld inzetbaar is als mantelzorg"woning" of te gebruiken is als kantoorruimte aan huis. Ambieer je een eigen praktijkruimte of salon of klus je graag? dan is dit bijgebouw óf de ruime kelder onder het woonhuis een ideale locatie om deze wensen in te vullen.
Je moet echt zelf ter plaatse rondlopen en zo "voelen" en ervaren welke mogelijkheden te realiseren zijn op dit woonadres.
Je zult dan tevens ervaren met hoeveel liefde deze familie hier jarenlang heeft gewoond!

Indeling van de woning;

Kelder:
De gehele woning is onderkelderd.
Deze kelder is toegankelijk vanuit de woonkeuken én heeft tevens toegang vanuit de achtertuin middels een separate toegangsdeur. Een handige kelder, ideaal als provisiekelder en als opbergplek voor spullen die je graag bij de hand hebt maar niet dagelijks nodig hebt. Daarnaast heeft deze grote kelder diverse multifunctionele vertrekken die voor veel doeleinden inzetbaar zijn. In een van deze ruimtes is de CV installatie gesitueerd.

Begane grond;
Via de oprit opzij van de woning is toegang tot het woonhuis. Kom binnen en voel je welkom in deze fijne familie woning.
In de hal is toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer, de toegang tot de woonkamer en tot de keuken.

Rechts vanuit de hal kom je in de gezellige woonkamer. Deze kamer heeft grote kunststof kozijnen en ramen met dubbele beglazing zowel aan de voorzijde als ook aan de achterzijde van het woonhuis. Hierdoor valt veel natuurlijk daglicht binnen. Centraal in de woonkamer is een schouw aanwezig, deze is niet meer in gebruik (gasaansluiting).
Vanuit het zitgedeelte aan de voorzijde van de woonkamer is er een mooi uitzicht over het straatbeeld. Het favoriete plekje van de vrouw des huizes om dagelijks te genieten van de mensen die voorbij liepen.
De plek waar nu de eettafel staat geeft uitzicht over de grote achtertuin met riant multifunctioneel bijgebouw.

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. Deze keuken is ruim van opzet waardoor er veel mogelijkheden te bedenken zijn met deze ruimte. Heb je altijd als wens een grote leefkeuken gehad? Dan is er goed nieuws want dat is hier goed te realiseren.
De keuken geeft toegang tot de enorme kelder, de hal, de woonkamer en tot de bijkeuken. De bijkeuken is tevens ingericht als wasgelegenheid en is een fijne ruimte om bijvoorbeeld een extra koelkast of diepvriezer te plaatsen. Vanuit de bijkeuken kom je in de achtertuin.
Mocht je grote verbouwplannen hebben dan denken we graag met je mee in de vele mogelijkheden met de eerder beschreven ruimtes.

Eerste verdieping;
Vanuit de hal kom je via de trapopgang op de eerste verdiepingsvloer. De overloop legt verbinding tussen 3 slaapkamers, de badkamer met ligbad, toilet en wastafel én een separate doucheruimte. De slaapkamers zijn van een ruim formaat en zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.

Zolder;
Dit woonadres heeft een zolderverdieping hetgeen toegankelijk is middels een vlizotrap. Deze zolder dient als bergzolder en heeft een houten verdiepingsvloer.

Bijgebouw;
Het bijzondere van dit woonadres is dat dubbele bewoning mogelijk is. Denk aan mantelzorg voor een ouder of kind. Separate voorzieningen in dit gebouw zijn voorhande. Er is een aparte toegang tot dit gebouw middels de oprit opzij van het woonhuis.
Echt een ideale woonlocatie voor een grote doelgroep om bijvoorbeeld wonen en werken te kunnen combineren aan huis.
Daarnaast is het van grote meerwaarde dat dit gebouw omringd is door de ruime tuin zodat je optimaal kunt genieten in het groen.

Tuin;
Heb je groene vingers dan kun je je helemaal uitleven in de tuin op de Wilhelminalaan nummer 18.
Het perceel is 330m2 groot. De achtertuin gelegen op het westen beschikt over een ruim terras en is geheel omheind. Hier kun je als tuinliefhebber je hart ophalen. Je kunt hier heerlijk genieten in de middag- en avond zon met optimale privacy!

Parkeren;
Er is een oprit aanwezig op deze woonlocatie. Om openbaar parkeren zijn diverse mogelijkheden.

Aanvullende informatie;
*Dubbele bewoning is mogelijk
*Wonen en werken combineren is mogelijk op dit woonadres
*De woning heeft een fantastische centrale ligging in het centrum van Reuver
*De benodigde voorzieningen liggen op loopafstand
*Bus- en treinstation liggen nagenoeg voor de deur
*De CV ketel is lease, bedrag per maand is €31,65
*Aanvaarding is mogelijk op korte(re) termijn.

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 86,90 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 45,40 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Gebouwgebonden buitenruimte(n) 7,60 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 17,90 m2
Bruto inhoud - Woning 468,72 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
Reuver is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Reuver. Met de bus en per trein is Reuver goed te bereiken.

Heb je interesse in deze te moderniseren fijne gezinswoning? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen op de website www.ingepelsersmakelaardij.nl of door een mail te sturen met je gegevens naar [email protected] en wij nemen contact met je op.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 86.9
Inhoud woonhuis 468.72
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak asbest
Perceel oppervlakte 330
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom lease
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 86.9
Inhoud woonhuis 468.72
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak asbest
Perceel oppervlakte 330
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom lease
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij