Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan Rijksweg 99 te Reuver ligt deze stoere diamant op een ruim "schilderachtig" perceel hetgeen beschikbaar komt voor nieuwe eigenaren.
Welkom bij deze charmante woning waar geschiedenis en modern comfort samenkomen. De vrijstaande karakteristieke woning is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 803m² en is oorspronkelijk gebouwd in 1900. In 1996/1997 is deze unieke woning met zorg verbouwd. Hierdoor biedt dit woonhuis een unieke leefomgeving met een perfecte mix van karakter en eigentijdse voorzieningen.

Aan de rechterzijde van de woning is een ruime oprit met een prachtige houten poort die toegang biedt naar de tuin die gelegen is op dit schitterende ruime perceel. Vrienden, familie en bekenden komen altijd achterom!
Laten we er toch voor kiezen om aan de voorzijde van de woning het pand te betreden....

Begane grond;
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale ontvangsthal. De hal legt verbinding met de toegang naar de ruime kelder en aanwezige separate provisieruimte, naar het gastentoilet en de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer én naar de keuken.
De hoge aanwezige plafonds met mooie lijsten tesamen met paneeldeuren geven extra sfeer aan deze woning.

De van Belgisch origine topkwaliteit keuken met inbouwapparatuur en met ruim aanrechtblad biedt voldoende werkruimte. De keuken heeft mooi lichtinval door het grote keukenraam en nodigt uit tot culinaire avonturen terwijl de gezellige woonkamer met haard en airconditioning de ideale plek is om te ontspannen na een lange dag.
Wat een fijne kamer is deze living. Een ruimte om je heerlijk te kunnen terugtrekken bijvoorbeeld voor de tv bij de gezellige haard. De raampartijen geven een gezellige sfeer aan deze kamer. De woonkamer beschikt over een airco.
De keuken en de woonkamer zijn voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

De échte meerwaarde op dit woonadres is aan de achterzijde van de woning gelegen. De ruime tuinkamer/serre is een echte blikvanger omdat je vanuit hier een fantastisch zicht hebt op de schitterende achtertuin.
Ben je op zoek naar een heerlijke lichte werkplek, een extra ruimte in huis voor de kinderen om te kunnen spelen of om gewoon te kunnen genieten met een groot gezelschap? Mogelijkheden zijn hier voldoende aanwezig. Mocht je grotere plannen hebben dan behoort het uitbreiden van een woonkeuken beslist tot de opties.
Echt een fantastische plek met enorm veel daglicht waar je optimaal kunt genieten van de mooie achtertuin. Bij goed weer schuif je de grote glazen pui open en heb je direct tuin contact, bij minder weer is het hier eveneens heerlijk toeven.

Aangrenzend aan de tuinkamer/serre is een grote bijkeuken. De ruimte waar de CV installatie is gesitueerd, waar de verdeler van de vloer verwarming aanwezig is, de witgoed aansluiting voor wasmachine en droger en er is meer dan voldoende extra ruimte voor bijvoorbeeld een 2de koelkast en diepvriezer. Aan opbergruimte geen gebrek!

Eerste verdieping;
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime overloop en een badkamer die op termijn gemoderniseerd kan worden naar jouw persoonlijke smaak.
De royale overloop is voorzien van een airco die de verdiepingsvloer kan koelen én verwarmen.
Op de gehele verdieping ligt een mooie houten vloer die deze verdiepingsvloer extra charme geeft. De slaapkamers zijn van goed formaat en hebben houten kozijnen met rolluiken. De badkamer is eenvoudig maar functioneel en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Daarnaast biedt een grote bergkamer/zolderkamer extra ruimte voor opslag.
Er is een mangat aanwezig. (“toegang” tot het dak)

Tuin;
Rijksweg 99 te Reuver heeft een fantastische achtertuin gelegen op het noord-westen met een enorm gazon en is verzorgd aangelegd. Deze riante tuin is werkelijk een oase van rust, met prachtige bomen die een betoverend decor vormen voor elk seizoen. Een waterput, een ruige houtopslag en kleine vijver zijn aanwezig in de tuin. Het authentieke bijgebouw, van oorsprong de garage en is tevens nog altijd bruikbaar als garage, voegt een vleugje karakter toe en biedt talloze mogelijkheden voor hobby's en/of opslag. Via een houten trapopgang kom je op de "verdiepingsvloer" van deze garage. De prachtige begroeiing tegen de buitenwand zorgt voor een schilderachtig tafereel en mooi plaatje gedurende het gehele seizoen.
De tuin is aan de achterzijde toegankelijk middels een pad en vrije achterom. Ideaal voor kinderen om bijvoorbeeld met de fiets achterom te komen. Alle benodigde voorzieningen voor kinderen zoals de school, het sportcomplex, het zwembad, het dierentuintje en de speeltuin zijn eenvoudig te bereiken vanaf de achterzijde van dit perceel.

Garage/schuur en oprit;
Dit woonadres heeft een ruime oprit en heeft links op het perceel een garage. Meer dan 3 auto’s zijn eenvoudig te parkeren op eigen terrein.
Aan de woning is een schuurtje gelegen. Een handige ruimte voor diverse doeleinden te gebruiken én met aanwezige krachtstroom.
Links van het woonhuis is een 2de oprit.

Met een energielabel C én uitstekend onderhoud is deze woning niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verstandige investering in comfort en duurzaamheid.
Mis deze kans niet om een stukje geschiedenis te omarmen en jouw droomwoning te vinden nabij het centrum van Reuver.

Goed om te weten;
* Het schilderwerk is uitstekend!
* Deze woning heeft een fors isolatiepakket.
* Vloerverwarming is aanwezig in de woonkamer, keuken en serre.
* Er is een alarmsysteem met camera's aanwezig op dit woonadres.
* Fijne buren aan weerszijden van huisnummer 99.

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) – Wonen 146,70 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 27,30 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 32,00 m2
Bruto inhoud – Woning 641,60 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
Reuver is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Reuver. Met de bus en per trein is Reuver goed te bereiken.
Alle (openbare) voorzieningen zoals scholen, winkels zijn in de directe nabijheid gelegen.

Heb je interesse in deze prachtige woning?
Vul dan het contact formulier in op www.ingepelsersmakelaardij.nl of stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 146.7
Inhoud woonhuis 641.6
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 529.2
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 803
Tuin achter Ja
Tuin diepte 27
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 19.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 146.7
Inhoud woonhuis 641.6
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 529.2
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 803
Tuin achter Ja
Tuin diepte 27
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 19.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij