Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij deze prachtige levensloopbestendige woning in het gezellige dorp Baexem! Deze woning is slechts 2 jaar oud en helemaal instapklaar. Deze vrijstaande woning is levensloopbestendig, volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp en maar liefst 18 zonnepanelen, zeer duurzaam en geen maandelijkse energiekosten!

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin of om gasten te ontvangen. Daarnaast is er een fraai aangelegde tuin, waar je kunt genieten van de zon, dankzij de gunstige ligging op het zuiden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en zie zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Indeling

Begane grond
Je komt de woning binnen in een ruime hal waar zich de meterkast, het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is lekker ruim, hoe ga jij deze kamer inrichten? Door de schuifpui komt er veel natuurlijk licht naar binnen, dit zorgt voor een open en uitnodigende sfeer. De visgraat PVC-vloer maakt de ruimte helemaal af. 

De keuken is strak, greeploos en voorzien van een granieten werkblad. De keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron/-oven en een oven met stoomfunctie, inductiekookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken. Hier bevindt zich de aansluiting voor wasapparatuur en deze ruimte kun je gebruiken als extra opbergruimte.

Een extra bonus van deze woning is de ruime slaapkamer en fraaie badkamer op de begane grond, waardoor je de mogelijkheid hebt om gelijkvloers te wonen, ideaal!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die je toegang geeft tot een technische ruimte waar de warmtepomp en wtw zijn gesitueerd, twee fijne slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn goed bemeten en netjes afgewerkt. Hier kun je volledig tot rust komen. De moderne badkamer in natuurlijke tinten beschikt over een douche en vaste wastafel. 

Tuin
De tuin, gelegen op het zuiden, is zeer fraai aangelegd onder architectuur en biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Met een terras van Schellevis beton in combinatie met Gravier d' or en groen is de tuin een plek waar je kunt genieten van het buitenleven. Op hele warme dagen is er in de tuin ook altijd wel een fijne plek in de schaduw te vinden.

Daarnaast is er elektra aanwezig en is er een berging die dienst doet als bijkeuken. Verder is de tuin ook via een achterom toegankelijk.

Aan de voorzijde vind je een eigen oprit met ruimte om 2 auto's te kunnen parkeren.

Omgeving
De ligging van de woning is uitermate rustig, gelegen aan een doodlopend straatje. Baexem zelf biedt vele voorzieningen, zoals een van de beste bakkers in de regio, een kleine supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Baexem ligt tussen Roermond en Weert, beide steden zijn binnen 15 minuten bereikbaar en de perfecte verbinding met de A2 zorgt ervoor dat je snel op je bestemming bent.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A+++. Dit verloopt op 27-01-2032.

Bijzonderheden
- Levensloopbestendig;
- Gasloos;
- Energiezuinig, doordat de woning meer energie levert dan het verbruikt, heb je geen maandelijkse energiekosten en krijg je op de jaarrekening zelfs geld terug!;
- Oprit met ruimte voor 2 auto's;
- 18 zonnepanelen;
- Twee jaar oud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 271
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 271
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond