Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jonge vrijstaande woning met op de begane grond (geheel voorzien van vloerverwarming) o.a. een inpandige garage (verdeelt in berging en een kantoor/praktijkruimte), speelkamer/kantoorruimte, berging met provisieruimte en op de zeer ruime verdieping met o.a. 3 grote slaapkamers, wasruimte en een grote badkamer -ensuite. Deze woning heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 473 m2, er zijn twee overdekte terrassen waarvan een recent gerealiseerde luxe Eikenhouten terrasoverkapping. Deze is uitgevoerd met een tegelvloer, leidingen en isolatie. Tevens is er een in spouw gemetselde, volledig geïsoleerde luxe tuinberging. Ook deze berging heeft een tegelvloer, kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Opvallend is de grote hal/entree met vide welke toegang geeft tot de speelkamer/kantoorruimte alsmede de living. Deze heerlijk lichte woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer v.v. vloerverwarming, speelse erker bij de voorgevel, gashaard en een schuifpui naar het gebouw gebonden overdekte terras. Verder kijkt de ruime aan de achterzijde van de woning gelegen keuken uit over de achtertuin. De L-vormige keukenblok is voorzien van een vaatwasser, koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. In de keuken is voldoende plek voor het plaatsen van een eettafel.

Vanuit de keuken is een portaal met toilet, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en provisieruimte en de inpandige garage bereikbaar. Deze garage is door middel van een separatiewand verdeelt in een berging en een kantoor/praktijkruimte.

Op de verdieping zijn 3 ruime slaapvertrekken, waarvan de hoofdslaapkamer een zeer diepe kastenwand heeft. Tevens hebben alle slaapvertrekken kastruimte in de knieschotten alsmede ingebouwde rolluiken. De separate wasruimte met opstelling van de cv-ketel (eigendom HR combi) en witgoedaansluitingen heeft door middel van een vlizotrap toegang tot de zolderruimte. De zeer royale badkamer dateert vanuit de bouwperiode en voorziet in o.a. een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. Deze badkamer heeft zowel toegang via de overloop alsmede via de hoofdslaapkamer (badkamer- ensuite).



Indeling:

BEGANE GROND:
Royale entree/hal, garderobe, uitgebreide en zeer complete meterkast, kantoorruimte, eet-/woonkamer met erker en schuifpui, gesloten eetkeuken, portaal met toilet aan de achterzijde, bijkeuken-provisieruimte en inpandige garage met elektrisch bedienbare sectionaalpoort (de ruimte is nu opgedeeld in 2 partities door middel van een verwijderbare separatiewand waardoor aan de voorzijde een kleine kantoor/prijkruimte is ontstaan).

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met vide waaraan gelegen een drietal zeer ruime slaapvertrekken, separate wasruimte en een complete badkamer ensuite.

TWEEDE VERDIEPING:
Via de wasruimte te bereiken vlierzolder.

BUITENGEDEELTE:
Verzorgd en aangelegde achtertuin (rondom) met diverse aanplant, borders, gazon, trampoline, gemetseld tuinhuis, waterput met grondwaterpomp, gebouw gebonden terras, luxe overdekt terras, achterom via de rechter alsook de linker zijde van de woning en een oprit voor twee personen auto’s.

BIJZONDERHEDEN:
* Definitief energielabel A;
* Cuypers kunststof kozijnen met HR++ beglazing (met uitzondering van de hardhouten voordeur) met ingebouwde rolluiken op de verdieping;
* Imposante Eiken "Smolenaars" trap in de hal/entree;
* Apart kantoor/speelkamer;
* Massieve binnendeuren op de begane grond;
* In spouw gemetseld tuinhuis met vliering, tegelvloer, kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
* Ruime keuken met zicht op de tuin;
* Inpandige garage met sectionaalpoort, (indeelbaar d.m.v separatiewand);
* Verrassend ruimte verdieping met veel bergruimte en grote kamers;
* Nefit HR installatie, bouwjaar ca. 2016 en betreft eigendom;
* Alarm installatie;
* Aan de voorzijde van de woning is een oprit aanwezig voor twee personenauto’s;
* Ideale gezinswoning waar je zonder ingrijpende investeringen kunt gaan genieten;
* Baexem is een dorp met een bruisend verenigingsleven en heeft eigen winkels, bakkerij, slagerij en ligt centraal t.o.v. diverse uitvalswegen;

OMGEVING/LOCATIE:
BAEXEM:
De woning is gelegen aan de hoofdader van Baexem, een kerkdorp in Midden-Limburg. Baexem heeft een kleine kern die volledig voorziet in de eerste levensbehoeften. Een slager, bakker, supermarkt, peuterspeelzaal en basisschool zijn allen op loopafstand te bereiken. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest aangewezen plaats. Daarnaast ligt Baexem aan de provinciale weg N280 die de steden Roermond en Weert met elkaar verbindt. Hierdoor ligt Baexem centraal ten opzichte van werkgelegenheid en onderwijs. Steden zoals Eindhoven en Maastricht zijn in maximaal 1 uur te bereiken.
Baexem behoort tot de plattelandsgemeente Leudal, die per 1 januari 2007 is ontstaan na een fusie van de 4 gemeenten: Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe gemeente Leudal maar liefst 16 kernen. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 820
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 473
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Dichte keuken Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 820
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 473
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Dichte keuken Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?