Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Een huis dat wacht op jouw verhaal

Ben je een starter, een eenpersoonshuishouden, een koppel of een jong gezin op zoek naar een plek om je dromen te verwezenlijken? Ontdek dan deze fijne tussenwoning, waar je met een vleugje creativiteit en liefde jouw perfecte thuis creëert. Met de mogelijkheid tot vier slaapkamers, duurzame toevoegingen zoals 12 zonnepanelen en muurisolatie, en een centrale ligging in een kindvriendelijke buurt, biedt dit huis een solide basis voor jouw toekomst. Voel de warmte van de zuidelijk gelegen tuin en laat je inspireren door de potentie die deze woning te bieden heeft.

De perfecte start

Een fijne tussenwoning
Groei door! met de mogelijkheid tot vier slaapkamers.
Duurzaamheid voorop met zonnepanelen en isolatie.
Centraal gelegen in een kindvriendelijke buurt.
Geniet van de zon in een tuin op het zuiden.

Een huis met een verhaal en een toekomst

Stap binnen in een wereld waar elk detail telt en waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit huis, met een woonoppervlakte van 84 m² en een perceeloppervlakte van 153 m², is een canvas dat wacht op jouw persoonlijke touch. Het energielabel B belooft een comfortabel binnenklimaat. De tuin op het zuiden is een oase van rust en zonlicht, waar je kunt genieten van lange zomeravonden.

De woonkamer heeft een prettige lichtinval en vormt een fijne ruimte voor sociale activiteiten of ontspannen avonden thuis. De open keuken grenst aan de woonkamer en is praktisch ingericht, wat het mogelijk maakt om tijdens het koken betrokken te blijven bij het gezelschap. 

De bovenverdieping biedt de mogelijkheid tot het realiseren van vier slaapkamers, die naar eigen behoefte en smaak kunnen worden ingericht. Of je nu extra slaapruimte nodig hebt, een werkplek of een ruimte voor hobby's, de indeling kan volledig naar wens worden aangepast. De badkamer is functioneel en voorzien van de nodige faciliteiten voor dagelijks gebruik.

De perfecte locatie voor jouw nieuwe begin

Deze woning ligt in een buurt waar buren elkaar nog kennen en waar kinderen veilig op straat kunnen spelen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. De centrale ligging zorgt ervoor dat je binnen no-time op de snelweg zit, terwijl je thuis geniet van de rust van een woonwijk.

Highlights in het kort

Ontdek de charme van deze tussenwoning, waar je met jouw visie en stijl een thuis van maakt. Moderniseer naar eigen smaak, geniet van de duurzame voordelen zoals zonnepanelen en muurisolatie, en creëer ruimte voor iedereen met de mogelijkheid tot vier slaapkamers. De centrale ligging en de zuidelijk gelegen tuin maken het plaatje compleet. Dit is een huis met potentie, klaar voor jouw toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert