Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen in een instapklaar en goed onderhouden appartement, met uitzicht op de bosrand én gelegen in het gewilde Venlo-Oost? Dan is dit appartement aan de Groenstraat wellicht iets voor u! De woning ligt op de derde woonlaag en is ingedeeld met o.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur en eigen berging. Aangevuld met een energielabel C en met meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen aan de voorzijde, is dit appartement zeker een bezichtiging waard!

Indeling.

Begane grond:
De centrale hal biedt plek aan een bellentableau met intercominstallatie, de brievenbussen en een trapopgang naar de woningen. Middels een hellingbaan is er toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling en de eigen berging (ca. 8m2).

Derde verdieping:
Binnenkomend in de hal treft u aan de rechterzijde 2 slaapkamers (ca. 13m2 en 10m2) waarvan 1 met een ruime muurkast. Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich de badkamer, het separate toilet en de keuken. De betegelde badkamer is voorzien van een douchruimte en wastafel. De dichte keuken (ca. 9m2) is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, afzuigkap en inbouwspots. De praktische bijkeuken (ca. 3m2) biedt plaats voor een extra koelkast/diepvries, het witgoed en de boiler voor het warme water. Aan het einde van de hal ligt de ruime woonkamer (ca. 32m2) met een mooi uitzicht naar de bosrand aan de voorzijde en toegang tot het balkon (ca. 2m2) aan de achterzijde.

Enkele algemene wetenswaardigheden van het appartement:
- Overal zijn hardhoutenkozijnen met thermische beglazing en ventilatieroosters aanwezig;
- De wanden zijn behangvrij afgewerkt;
- Er is blokverwarming aanwezig. Dit betekent dat er een maandelijks voorschot wordt betaald
en jaarlijks wordt verrekend middels warmtemeters op de radiatoren. Het voorschot per
maand bedraagt € 75,-.
- VvE:
Het betreft een goede en gezonde VvE. Er vindt jaarlijks een algemene ledenvergadering plaats. De periodieke bijdrage bedraagt € 286,38 per maand inclusief € 75,- voorschot stookkosten. Daarin is o.a. verrekend, de collectieve opstalverzekering en reservefonds. Ook is er een Meer jaren onderhoudsplan aanwezig.

Ligging:
De woning bevindt zich op de 3de woonlaag en heeft daarmee uitzicht op de bosrand aan de ene zijde en uitzicht op de woonwijk aan de andere zijde.
De locatie is ideaal: net buiten het centrum van Venlo, maar alles binnen handbereik; supermarkt, winkelvoorzieningen en een school liggen in de straat. Wandelgebied ‘de Groote Heide’, de Duitse grens, het station, bushaltes en diverse uitvalswegen (A73 & A67) liggen op nog geen 5 minuten rijden. Het centrum is op 5 minuten fietsen te bereiken en biedt alle soorten winkels, musea, gezellige terrasjes en cultuur.

Heeft dit instapklare appartement u nieuwsgierig gemaakt? Kom gewoon kijken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 238
Aantal verdiepingen 1

Overige

Energielabel C
In overleg Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 238
Aantal verdiepingen 1

Overige

Energielabel C
In overleg Ja
Appartement Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop