Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Een droomhuis waar elk gezin zich thuis voelt

Droom je van een leven waar ruimte en comfort samenkomen in een harmonieus geheel? Waar je kinderen alle ruimte hebben om op te groeien en je je passie voor ondernemen kunt combineren met het gezinsleven? Deze majestueuze woning biedt een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, en is een oase van rust op een steenworp afstand van de snelweg A2. Met een energiezuinig karakter en een aparte vleugel met multi-functionele ruimtes (met zowel een inpandige- als aparte ingang) aan huis is dit huis perfect voor gezinnen die groot durven dromen en ondernemers die hun werk dichtbij hun hart willen houden.

Highlights die je hart sneller laten kloppen

Zee van ruimte: Met een woonoppervlakte van maar liefst 297m2 is er altijd een plekje te vinden voor jouw moment van rust of gezelligheid.
Werken en wonen: De aparte vleugel biedt ongekende mogelijkheden voor jouw bedrijf, hobby, als extra speelruimte voor de kinderen of eventueel zelfs een kangoeroewoning.
Een perceel om van te dromen: Het royale perceel van 2633m2, omringd door een fraai aangelegde parkachtige tuin, biedt een oase van privacy en vrijheid.
Duurzaam genieten: Met energielabel A (112,43 kWh/m² per jaar) en een lucht/water warmtepomp ben je verzekerd van een lage energierekening en een warme, duurzame toekomst. Bovendien is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en aluminium schuifpuien.
Bereikbaarheid ten top: Op slechts enkele minuten van de A2 bevindt zich jouw nieuwe thuis, perfect voor snelle uitstapjes en een vlotte dagelijkse commute.

Een huis dat je moet beleven om te geloven

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter een verhaal vertelt. De royale entree verwelkomt je met open armen en leidt je naar de verschillende vertrekken, elk met hun eigen charme. De woonkamer, het kloppend hart van het huis met een zee aan licht en ruimte en een fantastisch tuincontact, nodigt uit tot het maken van herinneringen met vrienden en familie. De keuken, gerenoveerd in december 2017, is voorzien van uitsluitend kwaliteitsapparatuur.

De tuin, gelegen op het westen, is een groene oase met veel privacy. Zie jezelf al zitten op een van de terrassen, genietend van de ondergaande zon, terwijl de kinderen zich uitleven in hun eigen speelparadijs? Met vijf slaapkamers is er voor ieder gezinslid een eigen plek onder de zon, en de aparte vleugel aan huis biedt een tal van mogelijkheden voor jouw professionele ambities.

Een plek waar elk detail telt

Energiezuinig wonen: Energielabel A staat garant voor een comfortabel binnenklimaat en een groene voetafdruk.
Riante leefruimte: Met een woonoppervlakte van 297m2 is er ruimte in overvloed voor iedereen.
Een perceel als geen ander: 2633m2 aan vrijheid en mogelijkheden, waar je je eigen droomtuin kunt realiseren.
Westelijke tuinligging: Geniet van lange zomeravonden en prachtige zonsondergangen in je eigen achtertuin.
Slaapkamers voor het uitkiezen: Met vijf slaapkamers is er altijd een plek om je terug te trekken en te dromen.
Aparte vleugel aan huis met multi-functionele ruimtes die tal van mogelijkheden bieden.

Ittervoort is bovendien een gezellige woonkern met alle basisvoorzieningen voorhanden: met onder andere een integraal kindcentrum, grote supermarkt, huisartsenpraktijk met buitenpoli-zkh, mondzorgcentrum en fysiotherapie. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 1159

Overige

Perceel oppervlakte 2633
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 1159

Overige

Perceel oppervlakte 2633
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert