Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sint Jorislaan 1 te Eindhoven

WOON- WERKOBJECT MET CA. 100 M2 WINKEL-/KANTOORRUIMTE OP DE BEGANE GROND MET LUXE BOVENWONING VAN CA. 138 M2 MET DAKTERRAS!

TE KOOP € 750.000,00 K.K.

Omschrijving object

Algemeen
Dit prachtige woon-werkobject is gelegen aan de rand van het geliefde ‘Witte Dorp’ dat naast een beschermd stadsgezicht ook een Rijksmonument is vanwege de prachtige Dudok architectuur. Het object is gelegen op de hoek van de Sint Jorislaan en de Geldropseweg. De markante hoekligging zorgt voor een unieke zichtlocatie. Voor het woon-werk object aan de Geldropseweg zijde is het mogelijk om op eigen grond te parkeren.

Verdieping Oppervlakte
Begane grond winkelruimte Ca. 100 m2
1e /2e/3e etage luxe bovenwoning Ca. 138 m2
1e etage dakterras Ca. 38 m2
Totaal Ca. 276 m²

Winkel-/kantoorruimte
De winkel-/ kantoorruimte op de begane grond is momenteel in gebruik als kapperszaak en interieurwinkel en is voorzien van een grote open etalageramen, gestucte wanden en plafond met inbouwspots. De vloer is voorzien van een tegelvloer met deels geelgekleurd patroontegelwerk. De ruimte beschikt over een pantry met wastafel, een zelfstandige toiletruimte met wasfontein en diverse opslagmogelijkheden.

Luxe bovenwoning
Boven de begane grond is een luxe bovenwoning gelegen en is verdeeld over drie (1e/2e/3e etage) bouwlagen. En beschikt over een zelfstandige toegangsdeur separaat van de begane grond. De separate entree is gelegen aan de Sint Jorislaan. Bij binnenkomst treft u de opgang naar de bovenwoning die leidt tot de 1e verdieping.

De 1e verdieping is verdeeld in drie verblijfsruimten, op deze verdieping is de in parketvloer uitgevoerde woon-eetkamer gelegen die tevens is uitgevoerd met gashaard en inbouwspots. In deze ruimte is een zeer luxe uitgevoerde open keuken met 4-pits gasstel van Boretti, twee combi ovens (eveneens Boretti), vaatwasser, twee koelkasten, vriezer met lades en design afzuigkap gerealiseerd. Naast deze ruimte is het luxe toilet met design wasfontein en inbouwmeubel te vinden. De derde verblijfsruimte is voorzien van een op maat gemaakte garderobe-, opbergkast die tevens doorgang biedt tot het ruime dakterras. Het ruime dakterras is voorzien van een houten vlonder, buitenverlichting en buitenkraan. Het dakterras is gelegen op het zuidoosten.

De 2e verdieping is verdeeld in vier verblijfsruimten, waaronder een ruime slaapkamer en een tweede slaapkamer die reeds ingedeeld is als kleedkamer, een royale badkamer voorzien van een marmeren vloer, een staand ligbad, ruime douchecabine met thermostaatkraan, houten wastafel met twee moderne waskommen inclusief bijbehorende kranen. Op de 2e verdieping is tevens de waskamer met alle benodigde aansluitingen ten behoeve van een droger en wasmachine gelegen.

De 3e verdieping is momenteel ingericht als woonkamer echter ook in te delen als ruime slaapkamer waar men met een goede indeling zelfs twee slaapkamers kan realiseren door de aanwezigheid van daglicht middels de dakramen.

Locatie
Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar, vanaf Centraal Station Eindhoven is het object binnen 15 minuten lopen bereikbaar. Per OV is het object bereikbaar per bus binnen 5 minuten. Per auto is het object te ontsluiten binnen 10 minuten rijden vanaf het snelwegennet A2 (Amsterdam-Maastricht).

Parkeren
Er is eigen grond gelegen aan de voorzijde van het object waar geparkeerd kan worden.

Omgevingsfactoren
Gelegen aan de rand van het geliefde ‘Witte Dorp’ en op loopafstand van diverse voorzieningen zoals supermarkten, kapper en diverse winkels. Op fietsafstand van de binnenstad van Eindhoven. Nabij gelegen zijn de Genneper Parken waar de sportvelden en het zwembad liggen.

Koopgegevens
Vraagprijs
€ 750.000,00 k.k. te vermeerderen met btw.

Overdrachtsbelasting
De koper dient de verschuldigde overdrachtsbelasting te voldoen.

Zekerheidstelling
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie te overleggen, of bij de notaris een waarborgsom te storen ten grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, omstreeks juli/augustus 2019.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 276
Inhoud woonhuis 731
Aantal verdiepingen 4

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 285
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 153
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 276
Inhoud woonhuis 731
Aantal verdiepingen 4

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 285
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 153
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DHVC Vastgoed