Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BUITENKANS!! DIT OBJECT IS OOK TE KOOP ZONDER RENOVATIEPLAN vp €425.000.- k.k.

Gunstig in het centrum van Raamsdonksveer gelegen en in de nabijheid van vele voorzieningen en uitvalswegen, vrijstaande dijkwoning met achtertuin en eindeloos veel mogelijkheden op ca 185 m2 grond.

Situering Raamsdonksveer is gelegen in de gemeente Geertruidenberg, in de Provincie Noord-Brabant. Raamsdonksveer kenmerkt zich als een regionaal centrum van handel en industrie. Gelegen aan de rand van het water, ontwikkelde Raamsdonksveer zich als een plaats van vissers, schippers, dijk- en polderwerkers. Tegenwoordig is het een heerlijke gemeente (Geertruidenberg) om te wonen, werken en recreëren. Raamsdonksveer is gelegen nabij Nationaal Park de Biesbosch en heeft een diversiteit aan horecagelegenheden, winkels en sportverenigingen. Raamsdonksveer heeft een centrale ligging met goede en snelle aansluiting naar de A27 richting Breda-Utrecht, de A59 en A16 richting ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam en Antwerpen.

De volgende pluspunten heeft dit object te bieden: - Vrijstaande dijkwoning op een prachtige locatie - Perceel van ca 185 m² met achterom middels recht van overpad (wordt in de koopakte opgenomen) - Ruim 203 m² woonoppervlakte en meer dan 90 m² inpandige bergruimte - Een gigantische inhoud van 1045 m³ - Aangeboden met een renovatie/verbouwplan - Op het zuidwesten gelegen tuin

Dit geweldige vrijstaande object wordt aangeboden met een prachtig renovatieplan en kan derhalve na de oplevering direct betrokken worden. Het pand is voorheen in gebruik geweest als Irish pub. Renovatieplan/verbouwplan : Het renovatieplan omvat globaal de volgende werkzaamheden: - Strippen van de complete binnenzijde van de woning en afvoeren van materialen; - Buiten schilderwerk; - Kozijnen achterzijde begane grond vervangen (voorzien van HR++ glas); - Kozijnen kelder vervangen door pui met openslaande deuren (voorzien van HR++ glas); - Ramen voorzijde vervangen door HR++ glas; - Complete elektrische installatie vervangen; - Nieuwe verwarmingsinstallatie aanbrengen met op de begane grond vloerverwarming als hoofdverwarming. De rest van de woning verwarming middels radiatoren; - Waterleidingen vervangen; - Muren vlak afwerken en stukadoren; - Nieuwe plafonds aanbrengen en stukadoren; - Begane grond verbouwen tot woonkamer en keuken (incl. complete keukeninrichting) + hal met ingericht toilet en meterkast; - Op 1e verdieping 2 slaapkamers en complete badkamer realiseren; - Op 2e verdieping / zolder 2 slaapkamers en doucheruimte realiseren; - Bestaande trappen renoveren of naar keus vervangen. - Binnen schilderwerk (deuren, kozijnen, plinten, muren en plafonds). De exacte omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden zal in een Technische Omschrijving worden opgenomen als bijlage bij de aanneemovereenkomst voor de verbouwing. In overleg is de indeling nog aan te passen en kunnen er ook nog aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Op de bijgevoegde “Artist Impressions” zijn een aantal voorbeelden weergegeven hoe het pand er na een verbouwing uit kan zien. Opgemerkt dient te worden dat voor een aantal uit te voeren werkzaamheden een omgevingsvergunning (bouwen) noodzakelijk kan zijn.

Huidige situatie Begane grond: Entree aan de voorzijde op dijkniveau. De hal biedt toegang de voormalige caféruimte, wat omgebouwd kan worden tot een zeer ruime woonkamer met open keuken. Kelder: onder dijkniveau met uitgang aan de achterzijde naar de tuin, een nagenoeg gehele verdieping aan bergruimte en een te verbouwen leefruimte waar bijvoorbeeld een tuinkamer, thuisbar, thuisbioscoop of man-cave etc. gemaakt kan worden. 1e verdieping: via het trappenhuis te bereiken leefruimte waar meerdere slaapkamers te realiseren zijn. Nu ingedeeld met een woonkamer en een keuken en de trap naar de zolderverdieping. 2e verdieping: Op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers met lekker veel lichtinval. Tuin: De tuin van ca. 6,5m bij 13 meter is gelegen op het zuidwesten en is naar eigen inzicht aan te leggen.

Aanvullende gegevens: - De volgende aansluitingen zijn aanwezig: gas, water, elektriciteit, CAI en riolering; - Gedeeltelijk dubbele beglazing; - Voldoende parkeermogelijkheden in de vorm van openbaar vrij parkeren voor en achter de woning; - Gelegen in het centrum met winkels voor de dagelijkse voorzieningen; - Heerlijke zuidwest gelegen achtertuin; - Perceel wordt nog ingemeten op de juiste afmeting in overleg met de koper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 1045

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 1045

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Keizersdijk in Raamsdonksveer?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Keizersdijk in Raamsdonksveer?