Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Simon Vestdijkstraat 1, 4942 DM Raamsdonksveer

Mooi en rustig gelegen over de volledige breedte uitgebouwde twee onder een kapwoning met extra carport aan de voorzijde en aangebouwde veranda in de verzorgde tuin. De woning staat op een perceel van 224 m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van ca. 121 m2 inhoud van ca. 444 m3. Het bouwjaar van de woning is ca. 1990.

Deze woning is gelegen in een zeer gewilde woonwijk in Raamsdonksveer en is gebouwd in een moderne woonstijl en zeer goed onderhouden en voorzien van diverse rolluiken. De woning is volledig geïsoleerd en met isolerende beglazing. De inpandig bereikbare garage is thans opgesplitst in een berging en praktische bijkeuken. In 2005 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en in 2009 is op de zolder een dakkapel geplaatst. In 2021 zijn de platte daken nog vernieuwd en geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van sedum. Ook is de woning voorzien van 6 zonnepanelen en recent is er ook nog een vrijstaand tuinhuis geplaatst.

De woning heeft een eigen oprit met de mogelijkheid om twee auto’s te parkeren. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Iets verderop in de straat is een kinderspeeltuin gelegen.

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang en de toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle uitgebouwde L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft door de grote raampartijen alsmede de lichtkoepels een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van pvc vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Tevens is er een sfeervolle houtkachel en een grote schuifpui welke toegang geeft tot de tuin/veranda. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Deze is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een hardstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigkap, vaatwasser combi-oven en een koelkast. Door de aanbouw is de voormalige garage inpandig bereikbaar, deze is thans opgedeeld in een praktische bijkeuken met de aansluiting wasapparatuur en geeft toegang middels loopdeur naar de tuin. Het voorste gedeelte van de garage is berging met loopdeur en een gecoate vloer.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is volledig betegeld. Deze is praktisch ingedeeld en voorzien van een ligbad/whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel met dubbele kraan, wandcloset, designradiator en een kunststof Velux dakraam. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en alle wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers waarvan een slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde met twee Velux dakramen welke voorzien zijn van rolluiken. Er zijn op deze verdieping diverse bergruimtes achter de knieschotten.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken open zolder met dakkapel aan de achterzijde en dakvenster aan de voorzijde. Bergruimtes achter het schot en op deze verdieping is de Intergas HRE c.v.-combiketel 2020 en de omvormer geplaatst. Op deze verdieping is eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin: Verzorgde geheel omsloten achtertuin met eigen achterom. De privacy biedende tuin is gelegen op het westen met een grote aangebouwde veranda, diverse terrassen en aan de achterzijde in de tuin een vrijstaand tuinhuis voorzien van elektra met aansluiting op het riool en water.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Door de ideale ligging van de wijk zit u dichtbij uitvalswegen en bent u overal snel ter plekke.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 224

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 224

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek