Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een van de mooiste plekjes van Raamsdonksveer is deze vrijstaande woning met garage en ruime brede tuin gelegen. Dit karaktervolle huis ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt op loopafstand van scholen, het centrum, sportparken, diverse voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Er is tevens een goede aansluiting naar de A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Zonzeel-'s-Hertogenbosch).

De woning is dus goed gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen, basisscholen en op 3 minuten fietsafstand van het centrum. Op nog geen 8 minuten fietsen is de scholengemeenschap Dongemond College voor het VMBO/HAVO/VWO gesitueerd.

Deze degelijk gebouwde woning is voorzien van maar liefst 3 slaapkamers en heeft de mogelijkheid daar meer slaapkamers bij te maken. De zeer ruime tuin is aan de achterzijde gelegen en biedt veel privacy. Naast de woning is een garage met eigen oprit geplaatst. De meest opvallende pluspunten zijn: - Ruim perceel 440 m² - Woonoppervlakte van ca. 120 m² (inclusief de tweede verd. van 23m²) - Inhoud van 490 m³ - Gebouwd in 1961 maar door de jaren heen keurig onderhouden - Woning is op een aantal plekken voorzien van dubbele beglazing - Sfeervolle woonkeuken - Voorzien van 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5 - Ruime garage met royale oprit - Geweldig gelegen aan een sfeervol plein met veel groen en (kinder)speelvoorzieningen.

Globale Indeling: Begane grond: Entree, zeer ruime hal met meterkast. De hal is fraai afgewerkt met een sfeervolle tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer en de woonkeuken.

Vanuit de hal te bereiken ruime en vooral lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette parketvloer. Vanuit de woonkamer en hal te bereiken aan de achterzijde gelegen woonkeuken, met een eenvoudig keukenblok in rechte opstelling waarin apparatuur zoals koelkast, afzuigkap, elektrische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken, de betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje en kelder te bereiken. Via de bijkeuken komt men in de keurig aangelegde achtertuin..

De achtertuin is gelegen op het zuiden met gazon, weelderige begroeiing en bomen aan de achterzijde. U kunt een groot deel van de dag heerlijk van de zon genieten. Of de schaduw opzoeken onder de prachtige bomen. De ruime garage is te benaderen vanaf de straatzijde en achtertuin.

1e Verdieping: Ruime en lichte overloop met toegang tot een 3 tal slaapkamers. Twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde. De kleinste slaapkamer beschikt over 2 inbouwkasten en biedt toegang tot het dakterras. De slaapkamers zijn allemaal keurig afgewerkt en hebben een fijne lichtinval. Aan de voorzijde vinden we de badkamer welke beschikt over een inloopdouche en een wastafel. De badkamer heeft een klassieke uitstraling maar is in een zeer nette staat. Op de overloop vinden we verder een zeer royale bergkast met de opstelling van de HR combiketel (ca. 2014).

Tweede verdieping: Via een trap is de zeer ruime tweede verdieping te bereiken. Door daar een vaste trap te maken krijgt u er minimaal 23 m² aan extra woonoppervlakte bij waar eventueel twee ruime slaapkamers te maken zijn in plaats van de benoemde enkele slaapkamer.

Een geweldig en vooral fraai gelegen vrijstaande unieke woning op een heerlijke plek, dus maak gerust een afspraak voor een inspirerend bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 440

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 440

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek