Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi en rustig gelegen tussenwoning met zonnige tuin met berging en extra overkapping. Gelegen in een zeer gewilde en fijne woonwijk in Raamsdonksveer.

Binnen de gemeente Geertruidenberg treft een u breed scala aan mogelijkheden om de vrije tijd aangenaam door te brengen. Een keur aan sportverenigingen vindt u er, maar ook sport- en fitnesscentra, 2 openlucht zwembaden. Verder zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden op watersportgebied (Brabantse Biesbosch) en andere vormen van recreatie. Ook winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten kunt u binnen de gemeentegrenzen. Het hele jaar door zijn er diverse evenementen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A27 & A59 richting A16) is uitstekend.

De belangrijkste pluspunten van deze woning zijn :

- Voorzien van 12 zonnepanelen. - Het huis beschikt over hardhouten kozijnen met dubbelglas. - Voorzien van nieuwe keuken 2015 - In 2019 nieuwe badkamer geplaatst - Een inhoud van 334 m³ - woonoppervlakte van 95 m² - Totaal 4 ruime slaapkamers. - Ligging in een van de beste woonwijken van Raamsdonksveer - Op de tweede verdieping volwaardige slaapkamer. - Keurig aangelegde voor-, en achtertuin.

Een goed onderhouden en instapklaar huis!!

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping, moderne groepenkast, nieuwe volledig betegelde moderne toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer met trapkast, eethoek en zithoek. De woonkamer is voorzien van een fraaie PVC vloer nette gestucte wandafwerking. De keuken is aan de voorzijde gelegen en in 2015 vernieuwd. De keuken is uitgerust in een hoek opstelling, de uitrusting van de keuken bestaat uit: kokend waterkraan, vaatwasser, gaskookplaat, RVS afzuigschouw, Combi-oven en koelkast.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de nieuwe (2019) complete badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een grote inloopdouche, fraai modern wastafelmeubel, wandcloset-toilet en designradiator.

2e Verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken overloop en 4e slaapkamer. De overloop is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens heeft deze ruimte een c.v. opstelling Vaillant HR 2008. Via een separate deur is de 4e slaapkamer toegankelijk. Deze is voorzien van bergruimtes achter de schotten, een groot Velux dakraam en is afgewerkt met een laminaatvloer.

Tuin/berging: Verzorgde en geheel omsloten achtertuin die gelegen is op het zuidwesten. De tuin is volledig bestraat en beschikt over een buitenkraan, een groot zonnescherm, een vrijstaande berging, een achterom en een extra afsluitbare en gezellige overkapping.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze fraaie woning, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 334

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 334

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek