Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Groenstraat 31 te Raamsdonksveer.

Mooi en rustig gelegen geheel gemoderniseerde 2/1 kapwoning met grote vrijstaande dubbele garage/ berging en verzorgde achtertuin gelegen op het noordoosten. Deze leuke starterswoning is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd.

De woning staat op een perceel van 271 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 83 m2, externe bergruimte van ca. 38m2 en een inhoud van ca. 308 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1956. De woning is vanaf 2019 nagenoeg geheel gemoderniseerd met o.a. nieuwe keukeninrichting, nieuw gerealiseerde badkamer en deels nieuw geplaatste kozijnen.

Deze woning is gelegen in de woonwijk “Het Sandoel” in Raamsdonksveer en is goed onderhouden en voorzien van dakisolatie, muurisolatie alsmede volledig voorzien van isolerende HR++ beglazing. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Intergas HRE (bouwjaar 2019). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Globale indeling: Begane grond:

Entree/hal met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), verdiepte kelder-/trapkast met opstelling c.v.-combiketel, trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de heerlijk lichte woonkamer met open keuken, welke voorzien is van een laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde zijn er openslaande tuindeuren tot de tuin. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en deze ruimte staat nu in een open verbinding met de woonkamer en geeft een extra ruimtelijk effect. Het keukenblok is in 2019 vernieuwd en geplaatst in een rechte opstelling en een spoeleiland en voorzien van een vaatwasser, quooker, combi-oven, gasfornuis met 5 pitten, koelkast met vriesvak en een afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot een praktische bijkeuken met aansluiting wasapparatuur en geeft toegang tot de tuin en de deels betegelde toiletruimte met een duoblok toilet.

1e Verdieping:

Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, separate toilet-/wasruimte en de badkamer. De voormalige badkamer is nu een keurige toilet-.wasruimte geworden en deze is nu voorzien van een wandcloset en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. De badkamer is nu aan de achterzijde gesitueerd en is volledig betegeld. Deze is praktisch ingedeeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad, designradiator, mechanische ventilatie en een wastafelmeubel. Verder zijn er nog 2 ruim opgezette slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de achterzijde voorzien is van een grote vaste kast. Beide kamers zijn voorzien een laminaatvloer en structuur wandafwerking. De gehele verdieping is voorzien van een gipsplatenplafond en kunststof kozijnen met HR++ (2007).

2e Verdieping:

Middels een luik met vlizotrap te bereiken bergzolder die geheel is na geïsoleerd en hier bevindt zich de mechanische ventilatie.

De tuin:

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is heerlijk diep zodat er altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden is. Aan de woning is er nog een knusse overkapping geplaatst. Naast de woning is er een diepe oprit gelegen toegang gevend tot de grote garage die voorzien is van een nieuw dak, elektra en een elektrische kanteldeur. Vanaf de oprit is ook middels een grote poort de achtertuin te bereiken.

Ligging aan een rustige straat in de aantrekkelijke wijk Het Sandoel. U heeft hier praktisch alles op loopafstand: scholen, kinderopvang, supermarkt, uitlaatgebied voor honden, een speeltuin, speelveldje en openbaar vervoer. Het centrum van Raamsdonksveer ligt op enkele minuten loopafstand.

Deze leuke starterswoning graag bezichtigingen maak dan een afspraak met ons.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 271

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 308

Overige

Perceel oppervlakte 271

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek