Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beatrixlaan 52 B Raamsdonksveer Aan de rand van centrum van Raamsdonksveer gelegen aan een van de centrale toegangslanen naar het bruisende centrum vinden we dit mooi gelegen 3-kamerapparement op de 1e verdieping met een mooi uitzicht. Het appartement maakt deel uit van het moderne, in 2001 gebouwde appartementencomplex “Residentie de Kroon” te Raamsdonksveer. Er bevinden zich in totaal 12 appartementen die over 2 complexen zijn verdeeld. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het in totaal 3 verdiepingen tellende gebouw. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over een nette woonwijk aan de rand van het centrum. Het complex ligt op loopafstand van het centrum (De Haven en het Heereplein) van Raamsdonksveer. Het appartementengebouw is voorzien van een lift installatie en onder het gebouw zijn een overdekte parkeerplaatsen gelegen waarvan er 1 behoort bij het door ons aangeboden appartement. Daarnaast is er op de begane grond een zeer ruime berging van maar liefste ruim 12 m² waar u uw fietsen kwijt kan en zelfs nog ruimte is voor wat klusmaterialen of iets dergelijks.

De centrale hal van het complex is v.v. een bellentableau met videofoon, brievenbussen, het trappenhuis en de liftinstallatie. De grootste pluspunten zijn: - Modern en goed geïsoleerd appartement met een mooi uitzicht - Zeer ruim van opzet met ca. 102 m² woonoppervlakte. - Videofooninstallatie - Eigen overdekte parkeerplaats onder het gebouw (Carport), afsluitbaar d.m.v. elektrische poort - 2 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer - Zeer ruime berging van ca. 12 m² - Servicekosten ca. € 210,- per maand - Complete recent gemoderniseerde/gerenoveerde keuken met een praktische indeling. - Gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen en fraai afgewerkt.

Indeling appartement: De ruime hal biedt toegang tot een aantal ruimtes waaronder de ruime en grotendeels gemoderniseerde badkamer, toiletruimte, de woonkamer en de 2 slaapkamers. De ruime woonkamer heeft een mooie lichtinval door de vele raampartijen en beschikt over een schuifpui naar het balkon. Het balkon heeft een mooi uitzicht over een deel van Raamsdonksveer. De woonkamer is afgewerkt met een nette luxe laminaatvloer en een fraaie stucwerk wandafwerking. Vanuit de woonkamer is de open keuken te bereiken. De keuken is voorzien van moderne inrichting met een ruim aanbod aan inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi-oven. Ook vanuit de keuken is er een mooi uitzicht. De badkamer is compleet en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en een apart wandmeubel met lekker veel bergruimte. De badkamer is afgewerkt met nette wandbetegeling. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal. Vanuit de hal is tevens de moderne wandcloset-toiletruimte te bereiken. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement en bieden ruime en praktische gebruiksgemakken. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een nette vloerbedekking en behangen wanden. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit geweldig gelegen appartement waarbij u prachtig uitzicht heeft, over lekker veel leefruimte beschikt en op loopafstand kunt wonen van alle gewenste voorzieningen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek