Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

264 m2 woonoppervlakte met alle woonfuncties en extra ruimtes op de begane grond uitermate geschikt voor werken aan huis of anders op een perceel van 917 m2 op uitstekende locatie in de Blaak. De woning heeft een energielabel C, er is een globaal plan beschikbaar om de woning 0 op de meter te maken. Er zijn wat artist impressions aan de foto opnamen toegevoegd en een extra plattegrond om te laten zien dat met simpele aanpassingen er zomaar een modern afgewerkte woning kan ontstaan.
Zeer royale vrijstaande villa met dubbele garage, ruime rondom gelegen zonnige en besloten tuin. Op eigen oprit is plaats voor meerdere auto’s. Speels ingedeelde woning, gelegen aan een rustige straat met slechts bestemmingsverkeer, gelegen nabij Hofstede De Blaak met een speeltuin verderop tussen de bomen. Ideale gezinswoning waarbij de woonomgeving zeer fijn is voor opgroeiende kinderen. Hier buiten spelen en ravotten is nog zoals het vroeger overal kon. Het zeer nabij gelegen Blaakbos biedt ook veel mogelijkheden om te wandelen, sporten, paardrijden, fietsen etc.. Het daarachter gelegen waterwingebied met het natuurreservaat De Kaaistoep is bijzonder vanwege de diversiteit aan planten en diersoorten.

Globale indeling:

Middels de voortuin komt je bij de entree met toegang tot de hal met dubbele garderobe mogelijkheid, meterkast opstelling en toiletruimte. Aangrenzend en apart van het woongedeelte de ruime werkkamer die ook voor diverse andere doeleinden geschikt zou zijn, bijvoorbeeld als kantoor, atelierruimte, speelkamer etc.. Hier kan bezoek ontvangen worden zonder dat de verdere woning betreden moet worden. De werkkamer heeft een plat dak dat is voorzien van 13 zonnepanelen met een opbrengst van circa 1500 Kwh per jaar.

Via de hal bereik je het woongedeelte. Rechtdoor de study en een slaapkamer met aangrenzend moderne badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Rechtdoor, via de passage de speels ingedeelde woonkamer (split level), met open haard. Ruime open woonkeuken die ook toegang geeft tot de bijkeuken en trapkast. Rechts gelegen vanuit de hal toegang tot de ruime werkkamer met bergkast (douche voorbereid. De study en/of de werkkamer zouden ook als 2e/3e slaapkamer op de b.g kunnen worden gebruikt.

De 1e verdieping is te bereiken via de bordestrap vanuit de woonkeuken uitkomend op de entresol kamer. Van daaruit naar de afgesloten overloop met de drie ruime slaapkamers waarvan 2 toegang geven tot een vliering, ruime badkamer, apart gelegen toiletruimte en CV-ruimte.

Buiten:
Aan het einde van de oprit is de ruime garage waar meerdere auto’s kunnen staan en er is een mogelijkheid om door te rijden, middels een garagedeur, naar een achter gelegen overkapping. De garage heeft een ruime open vliering voor extra bergruimte.

Omgeving:
Door de diversiteit aan groenvoorzieningen gecombineerd met de prachtige woningen is De Blaak een gewilde wijk om in te wonen. Er is een wijkwinkelcentrum waarin naast een supermarkt, een drogisterij, bakker, tijdschriftenwinkel, slager en bloemisterij zijn gevestigd. Daarnaast is er aan de buitenzijde van het winkelcentrum kleinschalige horeca en een kapper aanwezig. Er zijn twee basisscholen, evenals een apotheek, huisartsenpraktijken en overige paramedische voorzieningen. Er zijn diverse uitvalswegen om via de Baroniebaan of de Vaartlaan onder andere richting Eindhoven en Breda te gaan. Ook het stadscentrum is nabij goed te bereiken met de bus, kleine 10 minuten fietsen of per auto.

Indeling:

1. Begane grond:
Via de oprit en door de voortuin kom je uit in de ruime entree met dubbele garderobe mogelijkheid en de meterkastopstelling (12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 2 fase groep). Toiletruimte met fontein meteen rechts en verderop rechts toegang naar de later aangebouwde zeer ruime werk/studeerkamer die voor diverse doeleinden geschikt is. U zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld een werkkamer of 5e slaapkamer, maar door de vele lichtinval zou het ook goed als atelierruimte kunnen dienen. Tevens heeft deze kamer een ruime bergkast.
Entree naar de andere ruimtes, zijnde de study waar je doorlopend de slaapkamer met eigen vernieuwde badkamer bereikt. De slaapkamer heeft een eigen ruime vliering met twee dakramen. Links af in de hal kom je in de open en ruime open woonkeuken/woonkamer. De keuken is van alle gemakken is voorzien, maar wel al wat ouder. De keuken geeft toegang naar de bijkeuken met keukenblokje, wasmachine- en droger opstelling, unit van de zonnepanelen, deur naar de oprit en deur naar de trapkast.

Via de woonkeuken is de trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer heeft een linker L deel, daar is de open haard ook deels gesitueerd, welke gemakkelijk ook voor bijvoorbeeld pelletkachel gebruik kan worden omgevormd. Er is een vernieuwde houten schuifpui naar de recent fraai aangelegde ruime achtertuin.

Slaapkamer:
De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een schuifpui en vlizotrap naar de bergzolder. Wanden zijn uitgevoerd in licht gekleurd schoon metselwerk, plafond met wit afgewerkte plafonddelen en vloerbedekking op de vloer. De ramen kijken uit op de patio. Er is hier veel privacy.

Badkamer begane grond:
Moderne geheel betegelde badkamer met fraaie tegels, inloopdouche met glazen wand, toilet met inbouwreservoir en dubbele wastafel in meubel. Door middel van een kastenwand is de badkamer gescheiden van de slaapkamer. Voor extra ventilatie en daglicht is een draai-/kiepdeur aanwezig.

Afwerking algemeen:
De wanden zijn deels uitgevoerd in licht gekleurd schoon metselwerk en verder voorzien van stucwerken. Plafonds met stucwerken en wit afgewerkte fijn bezaagde houten delen. Vloeren voorzien van o.a. Kwartsiet Noorse leisteen tegels.
De kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium of hardhout en voorzien van dubbele beglazing.

Garage:
Achter op het perceel is gelegen een zeer ruime garage met plaats voor meerdere auto’s. De garage heeft zelfs 3 garagedeuren en een loopdeur. De 3e garagedeur in de achtergevel geeft toegang tot de achter gelegen overkapping.
De garage heeft een schuin dak. Over de gehele breedte is een entresol gemaakt die gebruikt kan worden als extra bergruimte.

2. Eerste verdieping woning:
Middels de trap bereik je de entresol met fraaie kijk op de vide bij de woonkamer. Heerlijke plek om bijvoorbeeld te lezen of te gebruiken als werkplek. De entresol geeft toegang tot de overloop waar alle deuren aanwezig zijn naar de overige ruimtes. Overloop is aan de slaapkamerzijde afgesloten met glas waardoor geluid tegen gehouden wordt maar niet het licht.
Er zijn 3 volwaardige slaapkamers (14, 10 en 9m2), waarvan 2 met luik met vlizotrap naar bergzolder en 1 met wastafel.
Afwerking: vloeren met Marmoleum, wanden zijn licht gekleurd schoon metselwerk en plafonds voorzien van witte fijn bezaagde deeltjes.

Badkamer 1e verdieping:
Ruime, wat gedateerde, maar functionele en zeer nette badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Toilet is in de naastgelegen separate ruimte gelegen.
Bergkast met Cv-opstelling (Daalderop Combifort uit 2015).

3. Tuin:
De onder architectuur aangelegde tuin is rondom gelegen en fraai aangelegd. Verder biedt de tuin veel privacy door de ligging en de indeling. In de zomermaanden heeft u altijd zowel zon als schaduw in uw tuin. De voortuin heeft borders met beplanting en paden naar voordeur en rondom de woning.
De ruime oprit waar minstens 3 auto’s zouden kunnen staan is bestraat met Belgisch hardstenen kinderkopjes en tegels en geeft ook toegang tot de achtertuin. Achter aan de oprit is gelegen de dubbele garage met doorrij mogelijkheid naar de achter gelegen overkapping.
De rest van deze grote tuin heeft deels recent aangelegde terrassen, een wateropvang, gazon, borders met “volwassen” beplantingen en bomen. Achter in de tuin is een verhoogd terras/vlonder met keramische tegels. Erfscheiding voornamelijk winterhard groen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 264
Inhoud woonhuis 880
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Kunststof, pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 917
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Itho Daalderop Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Kunststof, pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 9
Beschutte ligging Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 264
Inhoud woonhuis 880
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Kunststof, pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 917
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Itho Daalderop Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Kunststof, pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 9
Beschutte ligging Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Alstede van Mierlo makelaardij o.z.