Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

STARTERS OPGELET: JOUW KANS IN DE REIT

Zoek je als starter, alleenstaande of samenwonend paar een eigen stek? Dit appartement in De Reit is wat je zoekt. Dicht bij het centrum van Tilburg, met twee balkons en een frisse afwerking, biedt dit appartement alles voor een comfortabel leven. Ideaal voor wie houdt van de stad, maar ook van thuis een rustig plekje wil genieten.

DE HIGHLIGHTS OP EEN RIJ

Centrale ligging: Het centrum van Tilburg ligt op fietsafstand.
Strakke afwerking: De muren zijn voorzien van stucwerk voor een moderne look.
Twee balkons: Geniet van de ochtend- en avondzon.
Dicht bij station West: Reisgemak voor de deur.
Perfect voor starters: Een ideale eerste eigen woning.

THUIS IN DE REIT

Dit 2-kamerappartement van c.a. 60 m² in de gewilde wijk De Reit is een uitgelezen kans. De woonkamer baadt in het licht door de balkons op het oosten en het westen. De slaapkamer is ruim genoeg voor een groot bed en een flinke kast. De twee balkons zijn jouw privé buitenruimtes waar je ongestoord van de buitenlucht geniet.

EEN OMGEVING DIE LEEFT

Gelegen aan een woonerf in de kindvriendelijke wijk “De Reit”, biedt dit appartement meer dan alleen een dak boven je hoofd. De ruime slaapkamer en twee balkons zorgen voor comfort. Voor vertier is er een speeltuin in de straat en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum “Westermarkt” of het Professor de Moorplein.

Natuur en recreatie zijn dichtbij met het Wandelbos en de “Oude Warande”. Het treinstation Tilburg-Universiteit en de universiteit zelf liggen op een steenworp afstand. En met de Ringbaan-West en de Baroniebaan vlakbij, zit je zo op de snelweg naar Eindhoven, Breda of ‘s-Hertogenbosch.

EEN PLEK OM TE GROEIEN

Dit appartement is meer dan een startpunt. Het is een plek waar je je leven vormgeeft, waar je je eerste feestje geeft en waar je plannen maakt voor de toekomst. Het is een thuis waar je verhaal begint.

Indeling:
De hal/entree geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken van de woning.

Woonkamer & keuken:
De ruime woonkamer stekt zich over de volledige diepte van het appartement en is keurig afgewerkt met PVC vloer en stukwerk op de wanden en plafond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en is voorzien van veel gemakken. Ook de keuken biedt toegang tot een balkon.

Slaapkamer, badkamer & toiletruimte:
De riante slaapkamer is netjes afgewerkt met stukwerk op de wanden en plafond. Daarnaast heeft deze twee vaste kastenwanden. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook de toiletruimte is volledig betegeld. Daarnaast is deze voorzien van een staand closet.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Zie je jezelf al wonen in dit lichte appartement met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging via onze website. Dit is jouw kans op een eigen plek in De Reit. Pak die kans nu het nog kan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 180

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 180

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg