Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit 3 kamer appartement van ca. 103 m² is op de eerste woonlaag gelegen, is dé plek voor de stadsbewoner, een oase van rust te midden van de drukte.
Werkelijk een schitterend appartement welke smaakvol is ingericht en kosten noch moeite gespaard om te kiezen voor hoogwaardige materiaal keuze!

Binnen heeft u de rust en geborgenheid en aan de voet van het complex heeft u het bruisend centrum met alle benodigde winkels, restaurants, terrassen enz.
Absolute Toplocatie! Hoofdentree met allure. Trappen, liften, videofoonsysteem en brievenbussen ontbreken ook hier niet. Uit de lift bereikt u via de binnentuin het appartement. Hier krijgt u meteen een warm onthaal door het aanzicht op de twee torens van de Heuvelse kerk. Bij binnenkomst in de hal heeft u meteen een voorname indruk van de netheid van het appartement. Woonkamer, gericht aan pleinzijde met schuifdeur naar het balkon, met de complete en hoogwaardig uitgevoerde keuken. Twee heerlijke slaapkamers aan de voorzijde. Moderne en complete badkamer, verrassend ruime was- en ketelruimte en apart toilet. In het bewoners-gedeelte van de ondergrondse parkeergarage van het complex is er voor u een parkeerplaats en berging beschikbaar.

Kortom: “het appartement biedt u alle woongemakken van deze tijd, terwijl het complex u ook nog eens een warm en veilig gevoel geeft!”

Indeling:

Centrale entree:
Via verschillende toegangen is het appartement te bereiken, vanaf het Pieter Vreedeplein middels diverse trapopgangen en liften. De brievenbus en intercom zijn aanwezig in de hoekingang vanaf het plein. Ook aan de achterzijde, via buiten gelegen trapopgangen en brede galerijen vanaf de IJzerstraat en de Telegraafstraat is de voordeur te bereiken.

Overbodig is te vermelden dat alle toegangswegen op een veilige manier bereikbaar zijn, dat er een éénsleutelsysteem is om alle ruimtes te bereiken en de materiaalkeuzes en indelingen kwaliteit uitstralen.

De entree is voorzien van video intercom, brievenbus, lift, trapopgang en toegang tot de afsluitbare onder het maaiveld gelegen parkeerlagen en bergingen. De parkeergarage is toegankelijk vanaf een makkelijke inrijdbare inrit, tevens uitrit aan de Telegraafstraat/Magazijnstraat, vanwaar u rechtstreeks naar de Spoorlaan kunt rijden. Daarbij zijn een 5-tal oplaadpunten voor een elektrische auto geplaatst.
Het gebouw is natuurlijk optimaal geïsoleerd en nabij centraal station gelegen, maar ook nabij belangrijke uitvalswegen (5 min. met de auto en u zit al op de snelweg).

Eerste woonlaag:
Via de lift en trap en stukje lopend over de schitterende aangelegde binnenplaats, bereikt u het appartement. De binnenplaats is te gebruiken voor alle bewoners en er zijn bankjes geplaatst om u even te onttrekken van uw dagelijkse beslommeringen. Voordat u het appartement betreedt, heeft u bij aankomst een schitterend zicht op de twee torens van de Heuvelse kerk.

Hal met entree met aan de rechterzijde een garderobenis, de meterkastopstelling (7 groepen/1 dubbele groep, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar, nieuwe stijl) die tevens als bergkast is ingericht met daaraan een vitrine kastje.
Daarnaast bevindt zich de eerste slaapkamer. Nette slaapkamer van 12 m² en afgewerkt met een laminaatvloer en modern stucwerken op de wanden en plafond.

Verder de hal in zit aan de rechterzijde de moderne en luxe badkamer met vloerverwarming. Stijlvolle badkamer met een royale inloopdouche, tweede wandcloset (Sanibroyeur), een vrijstaand ligbad, twee lossen waskommen gemonteerd op een badkamermeubel aan een in zwart uitgevoerde wandbeugels en een designradiator. Ook hier weer gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Aan de linkerzijde bevindt zich de tweede slaapkamer van 14 m² met vaste kast met schuifdeuren en idem afgewerkt als de eerste slaapkamer.

Vervolgens de inpandige ruime berging met de wasmachine-/droger aansluiting, CV opstelling (Vaillant, bouwjaar 2015), wastafeltje en diverse handige inbouw-/vaste kasten. Voor daglichttoetreding zijn diverse glazen bouwstenen geplaatst tussen de berging en de keuken. Op de vloer ligt een fraaie tegel en zelden dat u een dergelijk goed afgewerkte ruimte aantreft.

Naast de inpandige berging ligt de deels betegelde toiletruimte (inbouw) met fontein. In zijn geheel weer een fraaie ruimte!

Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle, lichte en ruime woonkamer van 38 m² aan met aansluitend de open en moderne keuken. Middels een schuifpui heeft u toegang tot de keurig afgewerkte (zwarte grijze natuurstenen tegelvloer) het balkon. Het balkon is 7.5 m² is op het zuiden gesitueerd waardoor u een groot deel van de dag van de zon kunt genieten en heeft u prachtig zicht op het Pieter Vreedeplein. Twee elektrisch bedienbare zonneschermen zijn aanwezig. Bij het smalle gedeelte van het balkon is ook een schuifpui aanwezig.

De open keuken van hoogwaardig materiaal is modern en is voorzien van alle gemakken. Kookeiland met 5-pits gaskookplaat met afzuigkap (recirculerend) en een combi-oven. Aan de rechterzijde bevindt zich de spoelbak en de vaatwasser. Beide keukenbladen zijn van composiet. Overigens is er een mogelijkheid om elektrisch (keramisch of inductie) te gaan koken omdat er een loze leiding is aangelegd.

Afwerkingsniveau:
Zoals eerder vermeld hebben de eigenaren gekeken naar comfort en luxe en gekozen voor hoogwaardig materiaal waarbij niet gekeken is naar de kosten.
In de keuken, woonkamer en hal ligt een moderne tegelvloer en in de slaapkamers laminaat. De wanden zijn voorzien van modern stukadoorswerk en om de woonkamer te “breken” is er één wand voorzien van steenstrips.
Van de woonkamer naar de hal een glazendeur geplaatst in een hardhouten kozijn. Zo ook is de binnendeur naar de badkamer vervangen in een stijlvolle schuifdeur met een industriële look.

Stadshart:
Het stadshart van Tilburg biedt u veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de Schouwburg, het concertgebouw, winkels, de vele eet- en uitgaansmogelijkheden en bioscopen.
Jaarlijks worden er een aantal evenementen in en rondom de stad georganiseerd, zoals Tilburg Ten Miles, de Tilburgse Kermis, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair. Tilburg is een onderwijs en cultuurstad, met een breed aanbod aan hogescholen waaronder een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur, beeldende kunst, de grootste lerarenopleiding van Nederland en natuurlijk de Universiteit. Naast de hippe Spoorzone heeft Tilburg nog een paradepaardje namelijk het populaire Piushavengebied. Ook hier is het heerlijk toeven!
In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden tot ontspanning zoals, De Efteling en de Beekse Bergen. Zo wordt Tilburg omgeven door schitterende natuurgebieden zoals, De Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen.
Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 38
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 38
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Alstede van Mierlo makelaardij o.z.