Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riant wonen in een perfect afgewerkt penthouse in hartje Veghel en toch genieten van uw privacy. Dàt is wat u kunt verwachten van wonen aan Markt 17a. Gelegen in het in 2021 opgeleverde complex ‘Aan de markt’ ervaart u hier alle luxe van wonen middenin het centrum terwijl u zich gemakkelijk terugtrekt in uw exclusieve penthouse met uitzicht over de markt.
BIJZONDERHEDEN
- Opgeleverd in 2021
- Hartje Veghel centrum
- Inhoud 710m3
- Woonoppervlak van maar liefst 215m2
- Groot dakterras van 77m2
- Riante leefkeuken met living
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers, waarvan één ensuite en met ligbad
- Energielabel A
- 2 bergruimten op de begane grond
- 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage
- Bijdrage VVE bedraagt €436,71 per maand
Dit perfect afgewerkte penthouse is maar liefst 215 m2 groot en is gelegen op de derde etage van het complex. Deze etage is zowel per trap als lift bereikbaar. De woning is van alle gemakken voorzien en beschikt over een enorm dakterras en riante loggia aan de marktzijde.
Wanneer u de woning betreedt in de aankomsthal bevinden zich via de rechterzijde de riante living en open keuken die met elkaar in verbinding staan. De keuken is uitgerust met onder andere een kookeiland, meerdere ovens, wijnklimaatkast en koel-vriescombinatie. Aan de living grenst de loggia met uitzicht over de markt. Naast de keuken vindt u een trap die via een elektrisch dakluik toegang biedt tot het enorme dakterras van maar liefst 77m2. Een perfecte ruimte om uw eigen buitenterras te creëren. Verder bevindt zich in de living de bijkeuken met technische installaties.
Via de hal aan de rechterzijde heeft u verder toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met wastafel, ruime inloopdouche, toilet en nog een separaat toilet. Wanneer u bij binnenkomst de hal naar links volgt vindt u een berging met kast en een riante (slaap)kamer met ensuite badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel, ruime inloopdouche en toilet.
Verder behoren er twee parkeerplaatsen in de parkeergarage en twee bergruimten op de begane grond tot dit penthouse. Er is dus meer dan genoeg bergruimte en uw auto’s parkeert u altijd binnen het complex. Het totale complex is gasloos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt €436,71.
De ligging van de woning is uiteraard één van de redenen om hier te willen wonen. Letterlijk aan de markt met alle voorzieningen op loopafstand. Denk hierbij aan modezaken, winkels, restaurants, cafés, de bibliotheek en uiteraard de weekmarkt op donderdag. Verder is wonen in Veghel ideaal vanwege de goede verbindingen met het openbaar vervoer en de snelwegen.
Ziet u zichzelf al wonen in dit prachtige, luxe penthouse? Dan nodigen we u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 710
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Bijkeuken Ja
Dakterras Ja
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking Warmtepomp

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 710
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Bijkeuken Ja
Dakterras Ja
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking Warmtepomp

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl