Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Energiezuinig en gelijkvloers wonen in de kindvriendelijke wijk 'De Bolst' in Erp!
Deze levensloopbestendige nieuwbouwwoning is in 2022 gebouwd, energieneutraal en voorzien van luxe wooncomfort. Zo is het woon- en eetgedeelte hoogwaardig afgewerkt, waarbij de keuken is voorzien van luxe inrichting. De woning is nul-op-de-meter en beschikt over een warmtepomp, zonnepanelen en optimale isolatie. De achtertuin is fraai aangelegd, verrassend diep en biedt veel privacy en zonuren. Daarnaast is de woning is rustig gelegen in een jonge wijk vlak nabij een basisschool.

De woning heeft een woonoppervlakte van 123m2 en een perceelgrootte van 294m2 en beschikt over drie slaapkamers en twee luxe badkamers.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige straat met een parkeerhofje aan de achterzijde. De uitbreidingswijk 'De Bolst' is jong en kindvriendelijk met een basisschool verderop in de straat. Daarnaast zijn diverse winkels, sportverenigingen en de supermarkt op fietsafstand te bereiken. Op enkele minuten rijafstand is het nabijgelegen Veghel te bereiken met alle denkbare voorzieningen; een breed scala aan horeca en winkels maar ook middelbare scholen en sportverenigingen. Daarnaast zijn uitvalswegen als de A50 en N279 goed bereikbaar met verbindingen naar omliggende steden als Den Bosch en Eindhoven.

Indeling

Begane grond
Vanaf de oprit is de entree van de woning bereikbaar, welke toegang geeft tot de hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar boven. Vanuit de hal is er toegang alle ruimtes op de begane vloer, welke geheel is afgewerkt met stucwerk wanden en fraaie pvc-vloer in visgraat met vloerverwarming. Aan de rechterzijde bij binnenkomst is een kleine berging te vinden, waar de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. De toiletruimte in de hal is voorzien van hangtoilet en fonteintje. Naast het toilet is er directe toegang tot de keuken en het eetgedeelte, welke in directe verbinding staan met het woongedeelte. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van alle luxe en gemakken. De keuken beschikt over een kookeiland met inductiekookplaat met BORA afzuiging, groot werkblad, opbergkasten en lades. Verder is de keuken voorzien van een koel-/vriescombinatie, combioven, vaatwasser en kasten. Twee raampartijen aan de voorzijde van de woning zorgen voor fijne lichtinval in deze ruimte.

In de verbinding naar het woongedeelte is een trapkast te vinden wat zorgt voor extra opbergmogelijkheden. Het woongedeelte is ruim opgezet, heeft uitzicht op de achtertuin en is voorzien van openslaande deuren. Met deze raampartijen komt er fraai zonlicht binnen aan het begin van de dag.

Ook via het woongedeelte is de hal te bereiken. Vanuit de hal kan de slaapkamer bereikt worden op de begane vloer, deze slaapkamer heeft een oppervlak van 14m2 en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en grote kast. Aansluitend aan deze slaapkamer is een tweede slaapkamer te bereiken, welke ook gebruikt zou kunnen worden als kledingkamer of kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van raampartijen wat zorgt voor veel daglicht en beschikt over een buitendeur met directe toegang tot de tuin.

De badkamer op de begane grond is via de hal toegankelijk, is fraai afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, hangtoilet, wastafel in meubel, wandcloset en radiator.

Verdieping
De verdieping is voorzien van dezelfde pvc-vloer met vloerverwarming, alsmede een dakkapel wat zorgt voor lichtinval in deze ruimte. Deze open ruimte kan uitstekend gebruikt worden als slaapkamer en beschikt over een extra badkamer. Ook deze badkamer is fraai afgewerkt en voorzien van een wastafel in meubel, inloopdouche en raam. Verder beschikt deze ruimte over een berging met de opstelling van de warmtepomp, boiler en omvormer.

Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk opgezet, verassend ruim, gelegen op het oosten en geeft door de diepte veel zonuren in de tuin. De achtertuin is voorzien van vrije achterom en berging. De berging heeft een grootte van 6m2 en is van stroom voorzien. Achter de tuin bevindt zich een parkeerhofje wat zorgt voor veel privacy.

Bijzonderheden
-Prachtige nieuwbouwwoning met luxe afwerking
-Energielabel A++: duurzaam en energieneutraal wonen
-Gelegen in kindvriendelijke wijk vlak nabij basisschool
-Diepe tuin met berging en veel privacy
-Gelijkvloers wonen dubbele slaapkamer en badkamer op begane grond
-Voorzien van 8 zonnepanelen, volledig elektrische warmtepomp en optimale isolatie
-Voorzien van WTW-Systeem en WKO-systeem
-Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 123
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 294
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 123
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 294
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Uden & Veghel