Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een groene en autoluwe woonomgeving, aan een speelplein en dichtbij een basisschool, wandelroutes in de bosrijke omgeving (Reusel-zuid) en het centrum van Reusel bieden we je deze fors uitgebouwde luxe tussenwoning den Drink 22 aan. De woning beschikt over een zeer ruime begane grond met harmonica-pui en veel lichtinval, 4 slaapkamers en ruime berging (14 m²). De eigenaar heeft prachtig uitzicht over het groen plantsoen aan de voorzijde.

Ben er snel bij en pak deze kans!

Entree
Via een verhard pad bereik je de voordeur. De hal is voorzien van een fraaie tegelvloer, biedt ruimte aan een lange kapstok, volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje, een meterkast en handige trapkast. De hal geeft toegang tot de woonkamer en via een vaste trap de eerste verdieping.

Woonkamer
Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op dat dit een zeer royale begane grond is met open karakter, diverse indelingsmogelijkheden en veel natuurlijk daglicht door de raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer is verdeeld in twee delen. Aan de voorzijde is een gezellige zithoek gecreëerd met vrij uitzicht over de voortuin en het groene plantsoen. De grote raampartij is te verduisteren met een screen. De eetkamer met de familietafel bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de andere woningdelen. Hier kan gezellig met vrienden en familie lekker gegeten of geborreld worden. De ruimte beschikt over een airco (2021) voor het ideale woonklimaat. De speciale harmonica-pui met schuifhor in de achtergevel maakt het helemaal af! De woonkamer is fraai afgewerkt met een donkere tegelvloer (v.v. vloerverwarming), stukwerkwanden (incl. nette lichtstraat) en -plafonds met inbouwspots.

Keuken
De open keuken bevindt zich centraal in de woning en is een echte eyecatcher. De combinatie van lichte en donkere kleuropstelling en afwerking passen helemaal in het geheel van deze verdieping. De inbouwkeuken bestaat uit een schiereiland en wandopstelling en is uitgevoerd met inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser (2022), spoelbak en veel kastruimte. Verder naar achter is nog een hele nuttige kastenwand voor extra opslag.

Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vaste trapopgang naar tweede verdieping. De kozijnen op deze verdieping zijn duurzaam uitgevoerd in kunststof met rolluiken.

Slaapkamers
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde waarvan een slaapkamer zeer ruim van opzet is en beschikt over een grote raampartij en airco (2021). De andere slaapkamer is kleiner van opzet en is ideaal als werkkamer of babykamer. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim van opzet en biedt ruimte aan een tweepersoonsbed, hoge kleding- en een ladekast. Vanuit deze kamer heb je vrij uitzicht over het speelplein. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer, stucwerkwanden en -plafonds.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is met lichte kleursetting afgewerkt en praktisch ingedeeld. Zo beschikt deze over een ligbad met douchescherm, hangcloset, badmeubel met wastafel en designradiator. Verder is er mechanische afzuiging voorbereid.

Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Deze verdieping is opgedeeld in een voor-en achterzolder en afgewerkt met vloerbedekking. In de voorzolder vind je een handige opbergkast en de wasruimte met de C.V.-opstelling (Atag 2013), witgoedaansluitingen en dakraam. De achterzolder betreft de vierde slaapkamer of hobbyruimte. Deze kamer beschikt over dakkapel voor meer ruimte en een prettige indeelbaarheid. Onder de dakschuinte is slim gebruikt gemaakt van bergkasten voor de nodige extra opslag.

Voortuin
De voortuin is netjes aangelegd en goed onderhouden en beschikt over een grasmat en betegeld looppad naar de voordeur.

Achtertuin
De achtertuin gelegen op het oosten, biedt veel privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is deels voorzien van siertegels, kunstgras en een plantenborder met diverse beplanting. Verder beschikt de achtertuin over een praktische berging voor opslag en een eigen achterom. De berging heeft een veilige, met rolluik, afsluitbare toegang.

- Royale en luxe tussenwoning
- Grotendeels kunststof kozijnen (voor begane grond en eerste verdieping)
- Energielabel C
- Royale woonkamer met open keuken
- Atag HR combiketel 2012
- Berging met eigen achterom (en veilig elektrisch rolluik)
- Privacy biedende achtertuin gelegen op het oosten gelegen
- Gelegen op een rustige locatie aan speelveld
- Onderhoudsvriendelijke voor-en achtertuin
- Voldoende parkeergelegenheid in omgeving
- Op korte afstand van het centrum en de prachtige wandelroutes van Reusel-zuid

Kortom; ben jij op zoek naar een luxe instapklare tussenwoning op een rustige locatie nabij het centrum van Reusel is deze woning zeker het bezichtigen waard.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 408
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 39.06
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 160
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.25
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 408
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 39.06
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 160
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.25
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij