Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een instapklare hoekwoning die direct te betrekken is? Dat kan aan de Boogschutter 20 te Hapert. Deze woning is in 2019 flink onder handen genomen door de huidige eigenaar en op moderne wijze afgewerkt. De woning beschikt over een open keuken, luxe badkamer en royale achtertuin met optimale privacy. Daarnaast ligt de woning op een hele fijne locatie, aan een groen speelveld en op loopafstand van het centrum. Kortom, wie pakt deze kans?

Entree
De dubbele oprit maakt het mogelijk om meerdere voertuigen op eigen terrein te parkeren. Aan de voorzijde van de woning bereik je middels looppad de voordeur van de woning. De entreehal geeft toegang tot de meterkast (2019), modern toilet v.v. hangcloset en fonteintje, eerste verdieping en woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is een hele prettige ruimte om te verblijven. De huidige eigenaar heeft deze ruimte in 2019 compleet opnieuw ingedeeld en afgewerkt met een fraaie laminaatvloer, strakke wanden en gestuukte plafonds met prachtige sierlijsten. Door de grote raampartijen aan weerszijden komt er veel natuurlijk daglicht binnen en heb je uitzicht over het straatbeeld en achtertuin. De voorzijde is momenteel ingedeeld in een gezellige eethoek met toegang tot de open keuken. Aan de achterzijde is een royale zithoek gerealiseerd met genoeg ruimte voor een heerlijke loungebank. Hier bevindt zich ook nog een praktische trapkast.

Keuken
Deze prachtige luxe open keuken is in 2019 compleet vernieuwd. De huidige eigenaar heeft voor een wandopstelling met barfunctie gekozen en is het middelpunt van de woning. Deze keuken is voorzien van alle gemakken, de wandopstelling is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductiekookplaat met afzuigkap. De barfunctie is een heerlijke plek om lekker aan te borrelen en biedt voldoende mogelijkheden voor opslag.

Middels vaste trap bereik je de overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en wasruimte. De overloop is voorzien van vloerbedekking, gestuukte wanden en strak plafond met inbouwspots.

Slaapkamers
Deze verdieping telde van oorsprong over drie slaapkamers maar een slaapkamer is omgetoverd tot badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde en biedt meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kast. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ook zeer ruim van formaat. Deze beschikt tevens over een vaste inbouwkast.

Badkamer
De badkamer is verplaatst naar de achterzijde van de woning en in 2019 compleet vernieuwd. De badkamer is op moderne wijze afgewerkt en beschikt over een tegelvoer v.v. vloerverwarming, betegelde wanden en strak plafond v.v. inbouwspots. Alle luxe onderdelen waaronder een ligbad, inloopdouche, hangcloset en dubbele wastafel zijn hier aanwezig. Kortom, heerlijk genieten!

Wasruimte
Praktische betegelde wasruimte voorzien van wastafel en aansluitingen voor het witgoed.

Middels vaste trap bereik je tweede verdieping die volop mogelijkheden biedt. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder en mag door de minimale daglichttoetreding niet tot het woonoppervlakte worden berekend. Indien je hier een groter dakraam/dakkapel plaatst zou je hier prima nog een extra slaapkamer kunnen maken. Tevens hangt hier de Nefit CV ketel uit 2014.

Voortuin
Onderhoudsvriendelijke voortuin voorzien van diverse bestrating en biedt aan de rechterzijde voldoende ruimte voor het parkeren van een voertuig.

Achtertuin
Loop naar buiten en verwelkom het zonnetje in deze verrassend ruime achtertuin die volop privacy biedt. De achtertuin is volledig omheind met een nieuwe schutting (2019), beschikt over diverse bestrating en een border met diverse bomen. Doordat de tuin rondom het huis ligt kun je de hele dag genieten van het zonnetje en biedt deze voldoende ruimte voor het hele gezin.

Garage
Voor de garage tref je een praktische tweede oprit met toegang tot de garage en achtertuin. De garage is ruim opgezet en ideaal voor het bergen van spullen of voor de handige klusser.

- Bouwjaar 1972
- Vanaf 2019 gerenoveerd & gemoderniseerd
- 275 m² perceeloppervlakte
- 110 m² gebruiksoppervlakte
- Luxe open keuken & badkamer
- Meterkast vernieuwd in 2019
- Energielabel C
- Woonkamer volledig gestuukt
- Badkamer v.v. vloerverwarming
- Dubbele oprit aanwezig
- Garage
- Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Nefit CV ketel 2014
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met optimale privacy
- Gelegen op een hele fijne locatie aan een groen speelveld

Kortom, opzoek naar een fraaie woning welke direct te betrekken is? Bel voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 389
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 25.71
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 275
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2014
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 389
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 25.71
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 275
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2014
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij