Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JOUW STADSPAREL IN HET HART VAN TILBURG

Ben jij een starter op de woningmarkt, een dynamische eenpersoonshuishouder of simpelweg verliefd op het bruisende stadsleven? Jouw zoektocht eindigt hier, in de levendige Besterd buurt van Tilburg. Dit karakteristieke pand biedt een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren. Met een dubbele bestemming en een locatie die je hart sneller doet kloppen, is dit de kluswoning waar je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. En hoewel een achtertuin ontbreekt, opent de stad zelf haar deuren als jouw persoonlijke oase.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

Kluswoning met karakter: Een canvas voor jouw woonwensen.
Centraal gelegen: Het kloppende hart van Tilburg binnen handbereik.
Dubbele bestemming: Wonen en werken onder één dak.
Stadsleven: Ervaar de energie van de stad, elke dag opnieuw.
Geen achtertuin: Maar een stad vol leven als jouw achtertuin.

EEN THUIS WAAR JE STAD EN HART VERBINDT

Welkom in de Besterd, een buurt die bruist van de energie en waar de stad Tilburg haar meest authentieke gezicht laat zien. Hier staat een woning die niet alleen een thuis is, maar ook een belofte voor de toekomst. Met een woonoppervlakte van 79 m2 biedt Pascalerf 4 het perfecte podium voor jouw woonfantasieën. Gebouwd in 1922, ademt dit pand geschiedenis en verhalen die wachten om door jou verder verteld te worden.

EEN BUURT MET KARAKTER

Pascalerf 4 ligt in een buurt waar jong en oud samenkomen, waar de dynamiek van de stad voelbaar is en waar rust en reuring elkaar perfect in balans houden. Met een bevolkingsdichtheid die ruimte laat voor persoonlijke ontwikkeling, is dit de ideale plek voor wie de stad wil omarmen zonder zich verloren te voelen.

BEREIKBAARHEID EN VOORZIENINGEN

De woning is een knooppunt van connectiviteit. Of je nu op de fiets springt naar het centrum, te voet de supermarkt bezoekt of het treinstation binnen enkele minuten bereikt, alles ligt binnen jouw bereik. En met een uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden, is de rest van Nederland nooit ver weg.

EEN WONING MET MOGELIJKHEDEN

De dubbele bestemming van dit pand opent een wereld aan mogelijkheden. Stel je voor: jouw woonruimte boven en een eigen atelier, kantoor of praktijkruimte beneden. De ideale combinatie van wonen en werken, waarbij je jouw professionele ambities kunt vervlechten met je persoonlijke leven.

HET LEVEN ZONDER ACHTERTUIN

Wie heeft een achtertuin nodig als de stad zelf zoveel te bieden heeft? De parken, pleinen en terrassen van Tilburg worden jouw achtertuin. Een plek waar je vrienden ontmoet, waar je de seizoenen beleeft en waar het leven nooit stilstaat.

Stel je eens voor: je wordt wakker en opent de ramen van jouw zelfontworpen slaapkamer. De stadsgeluiden van Tilburg verwelkomen je. Dit is geen droom, dit is Pascalerf 4, waar jouw visie werkelijkheid wordt. Ben je klaar om de stap te zetten? Neem dan nu contact op en begin aan het avontuur van jouw leven in het hart van Tilburg. Jouw toekomst wacht op je, grijp die kans!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 261

Overige

Perceel oppervlakte 62
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 261

Overige

Perceel oppervlakte 62
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg